15-05-2017

Nieuw boek: Smakelijck Vakantie!

Onder de échte kampeer-liefhebbers was de vraag groot naar een gezond en dan natuurlijk ook vooral gemakkelijk kookboek voor op vakantie. Een geweldig leuke uitdaging voor mij! Ik ben aan de slag gegaan en het resultaat verwacht ik aanstaande vrijdag al.

Wat kun je verwachten van Smakelijck Vakantie?

Het is een klein formaat kookboek, 26 bij 21 centimeter, mét ringband. De kaft is waterafstotend en ook de pagina's kunnen wel tegen een stootje. Belangrijk, want dit boekje gaat wellicht de hele wereld over in je koffer! 

In het kookboek staan 50 recepten, voor elk moment van de dag, zoals ontbijt, lunch, tussendoortjes, maaltijden en toetjes. De recepten zijn gemakkelijk, voor iedereen te maken, met niet al teveel ingredienten, waarvan je de meeste overal kunt krijgen. 

Op een enkel recept in de Voorpret na, zijn alle recepten op de bestemming te maken zonder oven, zonder blender, zonder keukenmachine, mixer, etc. Je hebt voor de meeste maaltijden maar 1 kookpit nodig en een pan, dat is alles! Het is dus echt bedoeld om heel gemakkelijk, met weinig benodigdheden gezond én Smakelijck te koken, waar je maar bent. 

Want of je nu ver weg gaat kamperen, in Nederland blijft of gewoon in je achtertuin kampeert, met deze gezonde en gemakkelijke recepten moet het goedkomen, deze zomer. Zeker met warme dagen wil niemand urenlang in de keuken staan, en met deze recepten heb je in mum van tijd een lekkere maaltijd op tafel staan. 

Bestellen

Het boek is vanaf eind volgende week verkrijgbaar in de boekhandel, maar nu alvast te bestellen in de webshop. Het boek kost 14,95 en je betaalt geen verzendkosten.

Wil je het boek als eerste in huis? Bestel het dan nu in de voorverkoop en ontvang als eerste Smakelijck Vakantie! De boeken worden vrijdag verwacht en worden op maandagochtend 22 mei verzonden!

Actie

Uit de bestellingen in de Voorverkoop worden 10 winnaars gekozen, zij krijgen het kookboek gratis toegezonden en het inmiddels betaalde bedrag weer teruggestort op hun rekening. 

Fijne dag!

Liefs, Williene

Deel via social media

 
Print recept

12 Reacties

 • Marieke
  Marieke woensdag 17 mei 2017 om 14:06
  Hoi Williene, Gefeliciteerd met je nieuwe kookboek! Ziet er mooi uit! Is er ook nog een inkijk-exemplaar, online? Dan zou ik eens kunnen kijken hoe het eruit ziet en wat er zoal instaat.. Groetjes, Marieke
  • Smakelijck donderdag 18 mei 2017 om 17:43
   Dankjewel! Vanaf volgende week is het boek in te zien in de boekhandel!
 • Henrieke
  Henrieke woensdag 17 mei 2017 om 14:17
  Ik was ook benieuwd naar de inhoud van het boek/inkijkexemplaar. Of de inhoudsopgave. I.v.m. allergieën - zijn het ook recepten zonder gebruik van koemelk/roomboter? Hartelijke groet, Henrieke
  • Smakelijck donderdag 18 mei 2017 om 17:44
   Ik gebruik zelf wel roomboter/zuivel, maar dit is gemakkelijk te vervangen door bijv. kokosolie, haverroom, kokos of amandelyoghurt.
 • Jeanine
  Jeanine woensdag 17 mei 2017 om 21:01
  Leuk! Ik was al benieuwd of je nog iets nieuws in petto had ;) 'k Heb 'm meteen besteld van de week, ben heel benieuwd!
  • Smakelijck donderdag 18 mei 2017 om 17:44
   Dankjewel!
 • Jeanine
  Jeanine dinsdag 23 mei 2017 om 19:45
  Vandaag het boekje ontvangen. Ziet er leuk uit, krijg spontaan zin in vakantie ;) ! Handzaam formaatje, ideaal die ringband en makkelijke, niet te ingewikkelde recepten. Super voor een vakantie. Kortom, ik ben er blij mee! :)
  • Smakelijck woensdag 24 mei 2017 om 09:32
   Fijn om te lezen! Veel plezier ervan!
 • Anja
  Anja woensdag 24 mei 2017 om 07:24
  Gisteren het boek binnen gekregen. Wat een super leuk kookboek weer! Het koken gaat zeker goed komen in de vakantie! Bedankt hoor Williene!
  • Smakelijck woensdag 24 mei 2017 om 09:32
   Wat fijn! Leuk om te lezen en alvast een fijne vakantie ;-)
 • Judith van de Merbel
  Judith van de Merbel dinsdag 05 sep 2017 om 11:06
  Ha Williene! Wat een geweldig leuk, praktisch en heerlijk vakantie kookboek! Heb er al verschillende recepten uit gemaakt! Heerljik voor in de vakantie, maar ook al is die inmiddels voorbij....er staan echte 'blijvertjes' in! Dankjewel! Groetjes en fijne dag! Judith
  • Smakelijck dinsdag 05 sep 2017 om 13:06
   Wat ontzettend fijn om te lezen! Veel plezier er nog van!
Laat een bericht achter!
274