Gratis verzending in NL vanaf € 60,00

Natural Heroes - Propolis tinctuur 10 ml

€ 9,99

Activeert het herstellend vermogen van het lichaam

Geeft je immuunsysteem een flinke boost

Helpt de huid te herstellen

Barst van de mineralen en antioxidanten

Maak een gezichtsmasker of heilzame zalf

100% puur natuur

10 ml

Wat is Propolis Tinctuur?

Naast honing en bijenpollen, maken bijen ook een substantie genaamd propolis. Bijen maken propolis door hun eigen speeksel en bijenwas te mengen met het sap van naaldbomen. Dit creëert de plakkerige substantie die we propolis noemen en door bijen gebruikt wordt om de korf van binnen en van buiten mee in te smeren. Heel slim, want propolis zit vol antioxidanten en helpt de korf te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. En dat is precies wat propolis ook voor mensen kan betekenen: propolis bevordert het immuunsysteem en herstellend vermogen van het lichaam.

Voordelen

Bevordert het immuunsysteem

Propolis bevat een heel scala aan mineralen, aminozuren en antioxidanten, waardoor propolis een grote rol speelt bij fysiek en emotioneel herstel. De tinctuur kan je helpen weer op de been te komen na een lastige periode en je immuunsysteem weer op te schroeven. Zeker in de winter is de tinctuur onmisbaar om jezelf te beschermen tegen onverwachte winterse kwaaltjes.

Goed voor de huid

Doordat propolis het herstellend vermogen van het de huid activeert en veel mineralen en andere voedingsstoffen bevat, is het een prachtig ingrediënt om toe te voegen aan je DIY verzorgingsproducten. Zeker de rode en schrale huid of de gezichtshuid die snel last heeft van puistjes kan baat hebben bij de verzorgende en beschermende werking van propolis. Daarnaast heeft propolis een gunstige invloed bij herstel na zonnebrand en op de celvernieuwing, waardoor de tinctuur ook werkt als anti-ager.

Hoe gebruik je het?

Voor je immuunsysteem

Drink twee keer per dag een glas lauwwarm water met 4 à 5 druppels Propolis Tinctuur. Of voeg een paar druppels toe aan een drankje of saladedressing. Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Wat is er zo bijzonder aan?

Hoe bijzonder is het dat propolis helemaal door bijen wordt gemaakt? En dat wij daar ook een beetje gebruik van mogen maken om onze gezondheid te ondersteunen? Dat vonden ze duizenden jaren geleden ook al, toen propolis al door de Grieken en Mesopotamiërs werd gebruikt voor allerlei helende doeleinden en de Egyptenaren het gebruikten om mummies mee te balsemen. Sterker nog, de Egyptenaren beschouwden propolis als een heilig middel

Let op: sommige mensen zijn allergisch voor propolis, test van te voren dus op een klein stukje huid of je er tegen kunt. Ben je allergisch voor bijen(gif)? Dan is propolis waarschijnlijk niet geschikt. Heb je een erg gevoelige huid? Wees dan extra voorzichtig.

Ingrediënten

Alcohol, Propolis, Water

Verzendmethode Post NL
Aantal:
- +

Deel via social media

 
249