Gratis verzending in NL vanaf € 60,00

Incia - Nagel en nagelriem balsem

€ 8,95

INCIA Nagels en Nagelriemen Verzorgingsbalsem Nagelverzorging is de basis van nette, verzorgde handen en voeten. En zoals je je huid en haar verzorgt, moet je ook tijd vrijmaken voor nagelverzorging! De juiste nagelverzorging ondersteunt sterke en gezonde nagels. Met de volledig natuurlijke verzorging van INCIA Nagels en Nagelriemen Verzorgingsbalsem help jij je nagels een handje naar die mooie, verzorgde look. Balsem voor de verzorging van droge en kapotte nagelriemen Eenvoudige nagelverzorging Voor het onderhoud van sterke, glanzende nagels Balsem van 100% natuurlijke oliën Gemakkelijk mee te nemen voor dagelijkse nagelverzorging Nagelriemen verzorgen We noemen het stukje huid tussen de overgang van je nagel en de huid van je vinger de nagelriem. Dit dunne stukje huid is erg kwetsbaar. Maar wist je dat de nagelriemen een beschermende functie hebben? Het is daarom belangrijk dat we de nagelriemen verzorgen. De nagelriemen vormen een laag tegen bacteriën en beschermen zo de nagel. Zijn ze te droog? Dan kunnen de nagelriemen scheuren en ontstaan er soms wondjes. Maar omdat we onze vingers de hele dag gebruiken, is aanraking met bacteriën haast onmogelijk om te voorkomen. Bacteriën in de nagelwondjes kunnen ontstekingen veroorzaken en ontstoken nagelriemen zijn geen pretje! Droge nagelriemen belemmeren daarnaast de groei van de nagel. Droge nagelriemen voorkomen? Houd je nagels en nagelriemen dan gehydrateerd.

INCIA Nagels en Nagelriemen Verzorgingsbalsem helpt je hierbij. INCIA Nagels en Nagelriemen Verzorgingsbalsem bevat wel 11 soorten natuurlijke olie. Deze natuurlijke oliën spelen een rol in hydratatie van je nagelriemen en de nagel. De oliën leggen een beschermend laagje over de nagel en nagelriemen en houden zo vocht vast. Nagelverzorging na je manicure Nagelriemen hebben ook invloed op je mooie manicure. Als je regelmatig BIAB, shellac of gellak laat zetten, ken je vast het advies je nagelriemen te blijven verzorgen en hydrateren. Hydratatie helpt de nagellak langer mooi te blijven. INCIA Nagels en Nagelriemen Verzorgingsbalsem tast de nagellak niet aan en is volledig veilig te gebruiken na je manicure. Velletjes bij nagels Iedereen kent die vervelende, pijnlijke velletjes bij je nagels wel. De huid hier is kwetsbaar en beschadigt snel. Vooral bij nagelbijten is deze huid vaak pijnlijk en rood. Maar ook als niet nagelbijt krijgt de huid rondom je nagels veel te verduren. Deze huid komt de gehele dag namelijk in aanraking met water, zeep en bacteriën. De oliën in INCIA Nagels en Nagelriemen Verzorgingsbalsem dragen bij aan een soepele huid en voeding en bescherming van de huid. Zo worden die vervelende velletjes bij je nagels snel verleden tijd! Dierproefvrije productenINCIA beschermt de natuur en alle levende wezens. Alle producten van INCIA zijn daarom dierproefvrij.

Inhoud per blikje INCIA Nagels en Nagelriemen Verzorgingsbalsem15 ml

Ingrediënten Olijfolie, macadamia zaad olie, zonnebloemolie, zoete amandelolie, arganolie, teunisbloemolie, tamanu olie, grapefruitolie, citroengrasolie, basilicumolie, lavendelolie, vitamine E

Gebruiksaanwijzing Smeer je nagels een paar keer per week in met de INCIA Nagels en Nagelriemen Verzorgingsbalsem. De balsem is geschikt voor zowel vinger- als teennagels en smeert heel gemakkelijk uit. Een dunne laag van de INCIA Nagels en Nagelriemen Verzorgingsbalsem is voldoende voor optimale nagelverzorging.

Verzendmethode Post NL
Aantal:
- +

Deel via social media

 
296