Asperge salade!
Asperge-salade
Ingredienten voor een bijgerecht:
500 gram asperges, 300 gram roseval aardappelen met schil, 2 eetlepels vers gesnipperde bieslook, 1 eetlepel mayonaise, 1,5 eetlepel crème fraîche, 1,5 theelepel grove mosterd (Ton’s), Keltisch zout en peper naar smaak
Bereiding:
Schil de asperges rondom en kook ze in 10 minuten gaar. Laat volledig afkoelen. Snijd de aardappelen in stukjes en kook deze ook gaar. Giet af en laat goed uitlekken.
Meng voor de dressing de mayonaise met de mosterd, crème fraîche, bieslook en maak op smaak met zout en peper.
Snijd de asperges in stukjes van 2 centimeter en meng, samen met de aardappelblokjes met de dressing. Schep het geheel in een schaal en serveer.
Tips: Het is ook erg lekker om een gekookt eitje in stukjes te snijden en toe te voegen, of bijvoorbeeld snippers gerookte zalm!
Eet Smakelijck!
Liefs, Williene
Laat een bericht achter!