Kruidenroomkaas!
Hartig broodbeleg is weleens lastig als je E-nummervrij en suikervrij wilt eten. Deze roomkaas is in mum van tijd een heerlijke kruidenroomkaas die erg lekker smaakt op stokbrood, een toastje of op een gewone boterham. Mijn zoon is er dol op en neemt dit graag mee op z'n boterham naar school. Wie weet valt het bij jullie ook zo in de smaak, het is een érg eenvoudig recept, maar ik weet inmiddels dat juist deze in de smaak vallen, dus vandaar dat ik 'm post.
Kruidenroomkaas
Ingredienten:
1 bakje Philadelphia naturel roomkaas (of een andere naturel roomkaas), 2 eetlepels gedroogde of verse bieslook, Keltisch zout, peper en snufje biologische knoflookpoeder
Bereiding:
Meng alle ingrediënten in een kom, proef en maak eventueel verder op smaak met de kruiden. Schep over in een mooi schaaltje en serveer met toast of stokbrood.
Fijne dag!
Liefs, Williene