P1040308
Woensdag 13 apr 2016

Cranberry-banaankoekjes!

De banaan-havermoutkoekjes zijn inmiddels wel bekend en ideaal als je doordeweeks iets wilt bakken zonder suiker(vervangers). Dit recept is hier een leuke variatie op. Door de banaan worden de koekjes niet heel erg knapperig, daarom is het raadzaam om ze zo dun mogelijk te maken, en dezelfde dag te eten. 

Geniet ervan!

Cranberry-banaankoekjes

Ingrediƫnten voor 16 stuks:

1 banaan, 75 gram (glutenvrije) havermout, 1 eetlepel kokosrasp, 1 eetlepel lijnzaad, handje cranberry's, 1/2 theelepel kaneel

Bereiding:

Verwarm de oven voor op 170 graden.

Maal de havermout met de lijnzaad even fijn, maar niet tot meel. Prak de banaan. Doe alle ingrediĆ«nten in een kom en meng tot een plakkerig deeg. 

Maak met behulp van een lepel koekjes op een vel bakpapier en probeer deze dun uit te strijken. Schuif de koekjes in de oven en bak in 20-25 minuten bruin en gaar. 

Fijne dag!

Liefs, Williene

  Een heel gemakkelijk en gezond recept om het nieuwe jaar mee te...
lees verder
Zoals beloofd het 'recept' voor bladerdeegzoutjes. Vaak heb je een restje bladerdeeg over...
lees verder
Het is weer bijna weekend, tijd voor iets lekkers bij de koffie ;-)  Deze lekkere...
lees verder
Vijgen zijn nu volop in het seizoen. Heerlijke, zoete smaak, en wat veel mensen niet weten kun je...
lees verder
Zoals jullie wellicht in mijn recepten lezen maak ik veel gebruik van keukenmachines.Omdat...
lees verder
Wij zijn dol op broccoli! Een erg gezonde groente met maar weinig fans. Jammer, want je kunt...
lees verder

3 opmerkingen
  • Mary
    Mary donderdag 14 apr 2016 om 13:10
    Hoi Williene, hoe maal je de havermout en lijnzaad fijn?
    • Smakelijck donderdag 14 apr 2016 om 15:06
      Dan kan met een keukenmachine of een koffiemolentje.
  • Mendel
    Mendel woensdag 31 aug 2016 om 15:58
In verband met SPAM dient u hieronder de beveiligingscode over te nemen:

190
190