Zomerse Tutti Frutti!
Vandaag een lekker zomers recept van Teus! Ook met dit recept kun je weer lekker varieren door bijvoorbeeld (gekookte) boontjes mee te roerbakken of andere beetgare groenten.
Zomerse TuttiFrutti
Ingredienten:
1 rode ui, 1 nectarine, 1 appel, 1 mango, kwart honingmeloen, 5 kleine tomaten, 4 eetlepels tamari, 1 eetlepel gembersiroop (Yakso) of een beetje gemberpoeder, theelepel pittige rode currypoeder (of paprika poeder + cayenne peper)
Bereiding:
Snijd de ui in halve ringen, het fruit in kleine blokjes, de tomaten in partjes. Doe alles in een ruime schaal.
Roer de tamari, gembersiroop en kruiden door elkaar en schenk bij het fruitmengels, schep goed door elkaar en laat het een kwartiertje marineren.
Bak het tutti frutti een aan hapjespan met ruim roomboter op hoog vuur voor zo’n 10 minuten. Giet het vocht af en schep in een mooie schaal!
Heerlijk met rijst!
Eet smakelijck!
Liefs, Williene