Bleekselderijsalade!
Mijn streven is om bij de avondmaaltijd veel variatie aan te bieden en meerdere groenten op tafel te zetten. Daarom heb ik altijd verschillende bijgerechten, om het ook zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor de kinderen om van alles te proeven en te eten. Er staat daarom altijd wat rauwkost, een salade of iets dergelijks op tafel. Vandaag een lekkere, snel gemaakte, bleekselderijsalade met komkommer en appel!
Bleekselderijsalade
Ingrediënten als bijgerecht voor 2 personen:
2 stengels bleekselderij, 1 appel met schil, 1/2 komkommer, 1 eetlepel mayonaise (Ton's), 1 eetlepel Griekse yoghurt, 1/2 theelepel kerriepoeder, Keltisch zout, peper
Bereiding:
Snijd de bleekselderij in hele fijne plakjes. Halveer de komkommer en snijd ook in dunne schijfjes. Snijd de appel in blokjes. Meng de mayonaise met de yoghurt en maak op smaak met de kerriepoeder en wat zout en peper. Meng alle ingrediënten door de salade en serveer direct.
Eet Smakelijck!
Liefs, Williene