20-12-2018

Kerstmenu uit Puur Hollands!

Vorige maand kwam mijn allernieuwste kookboek 'Puur Hollands' uit. Een boek met recepten met ingredienten van Hollandse bodem. Nu het bijna Kerst is leek het me leuk om een Kerstmenu samen te stellen met recepten uit dit boek. Voor een duurzame en echt Hollandse Kerst met een twist :-) 

 

Voorgerecht: Wortel met Pastinaaksoep van bladzijde 89 uit Puur Hollands

Hoofdgerecht: Witlofrolletjes met paddestoelen en geitenkaas van bladzijde 151 uit Puur Hollands:

Bijgerecht: Biet met venkel uit de oven met een lekkere salade met geitenkaas van bladzijde 165 uit Puur Hollands:

Tussengerecht of bij de borrel een kaasplankje met zelfgemaakte pruimenchutney van bladzijde 236, appelstroop bladzijde 237 en de vijgen-notenrol van bladzijde 60. Het complete kaasplankje vind je op bladzijde 187: 

Dessert: Roomyoghurt met stoofpeertjes en hazelnoten van bladzijde 221:

Taartje voor bij de koffie bijvoorbeeld deze geweldige tompouces met aardbeien (uit de diepvries :-)) van bladzijde 203: 

Ik wens je alvast hele fijne dagen toe! 

Liefs, Williene

Op zoek naar kerstrecepten op de website? Check dan deze pagina: Kerstrecepten

Deel via social media

 
Print recept

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst.

Laat een bericht achter!
257