22-07-2022

Wraps met appel!

Een heerlijk en makkelijk dessert, tussendoortje of lunchgerechtje voor de vakantie (maar ook als je géén vakantie hebt is het verrukkelijk :-)) Ik had wat wraps over van de avondmaaltijd en op deze manier hebben we er heerlijk mee geluncht! Supersnel gemaakt en het proeft als appeltaart. 

Ik wens jullie een hele fijne vakantie, vanaf volgende week ben ik vier weken vrij, dus even geen nieuwe recepten meer, maar gelukkig is er nog genoeg inspiratie te halen uit de receptenindex :-) 

Geniet ervan!

Wraps met warme appel 

Ingredienten voor 2 personen:

4 (volkoren, spelt of glutenvrije) wraps, 4 appels, handje rozijnen, kaneel, roomboter, eventueel creme fraiche of dikke yoghurt (evt. plantaardig)

Bereiding: 

Maak de appels schoon, je kunt de schil verwijderen, maar dit hoeft niet, en snijd deze in blokjes. Bestrooi met ruim kaneel en meng met de rozijnen. Als je een zoetekauw bent kun je een lepel ahornsiroop mengen met de appels. 

Bak of stoof de appels even om en om in wat boter of stoof ze in een klein scheutje water zacht. 

Bak in een koekenpan met wat roomboter de wraps om en om, zodat ze warm worden. Schep wat appelvulling in de wraps en serveer met creme fraiche en wat kaneelpoeder. 

Zelf wraps maken? Check hier het recept voor speltwraps

Eet Smakelijck! 

Liefs, Williene

Deel via social media

 
Print recept

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst.

Laat een bericht achter!
255