P1010453
Maandag 01 jun 2015

Overnight Oats met Peer!

Niet iedereen heeft ’s ochtends de tijd (en zin :-) ) om een uitgebreid en voedzaam ontbijt klaar te maken. Daarom is je ontbijt de avond van tevoren klaarmaken een uitkomst! Je kunt er zelf heel goed mee variëren door elk seizoen ander fruit als topping te gebruiken. Bijvoorbeeld rood fruit in de zomer, appel of peer in de winter, maar ook gedroogd fruit is heerlijk op je overnight ontbijt! Meer Overnight variaties? Kijk dan even hier en hier

 

Overnight oats: Een heerlijk havermout ontbijt

Ingrediënten:

150 gram (volle) kwark, 2 eetlepels fijne havermout, 1 banaan, 1 eetlepel kokosrasp, 1 eetlepel honing, 1 peer, ½ theelepel ceylon kaneel, eventueel een paar lepels zelfgemaakte granola

Bereiding:

Prak de banaan. Meng deze met de havermout, de kokosrasp, honing en lepel de kwark erdoor heen. Zet dit mengsel, afgedekt, een nacht weg in de koelkast. De volgende ochtend is de havermout geweekt in de kwark en is dit een heerlijk, gemakkelijk ontbijt. Snijd de peer in blokjes en meng met de kaneel. Doe dit bovenop de kwark met eventueel een paar lepels granola.

Eet Smakelijck! 

Liefs, Williene

Wij zijn geen hele grote broodeters (zelf eet ik eigenlijk vrijwel geen brood), maar zo af en toe...
lees verder
Omdat ik deze week erg druk ben met mijn nieuwste boek die ik volgende week moet aanleveren...
lees verder
Ghee (Ghi of smen) is een boter die veel wordt gebruikt in de Indiase keuken....
lees verder
Over twee weken is het Kerstfeest. Vorige week heb ik de Kerstrecepten van voorgaande jaren...
lees verder
  Let op: Dit is een recept met geraffineerde suikers. Toen ik dit recept plaatste op...
lees verder
Een aantal weken geleden heb ik een workshop brood bakken met zuurdesem gevolgd bij Levine van de...
lees verder

0 opmerkingen

Er zijn nog geen reacties op deze blog geplaatst.

In verband met SPAM dient u hieronder de beveiligingscode over te nemen:

190
190