P1010453
Maandag 01 jun 2015

Overnight Oats met Peer!

Niet iedereen heeft ’s ochtends de tijd (en zin :-) ) om een uitgebreid en voedzaam ontbijt klaar te maken. Daarom is je ontbijt de avond van tevoren klaarmaken een uitkomst! Je kunt er zelf heel goed mee variëren door elk seizoen ander fruit als topping te gebruiken. Bijvoorbeeld rood fruit in de zomer, appel of peer in de winter, maar ook gedroogd fruit is heerlijk op je overnight ontbijt! Meer Overnight variaties? Kijk dan even hier en hier

 

Overnight oats: Een heerlijk havermout ontbijt

Ingrediënten:

150 gram (volle) kwark, 2 eetlepels fijne havermout, 1 banaan, 1 eetlepel kokosrasp, 1 eetlepel honing, 1 peer, ½ theelepel ceylon kaneel, eventueel een paar lepels zelfgemaakte granola

Bereiding:

Prak de banaan. Meng deze met de havermout, de kokosrasp, honing en lepel de kwark erdoor heen. Zet dit mengsel, afgedekt, een nacht weg in de koelkast. De volgende ochtend is de havermout geweekt in de kwark en is dit een heerlijk, gemakkelijk ontbijt. Snijd de peer in blokjes en meng met de kaneel. Doe dit bovenop de kwark met eventueel een paar lepels granola.

Eet Smakelijck! 

Liefs, Williene

Ik denk dat we allemaal wel kaneel in huis hebben en regelmatig gebruiken. Niet alleen voor in de...
lees verder
Dit supersnelle (alhoewel, spinazie vers uit de tuin, moet je heel goed wassen en dat...
lees verder
Eigenlijk is het zo makkelijk dat het bijna geen recept te noemen is. Toch deel ik 'm, omdat ik...
lees verder
's Ochtends vroeg heb ik geen trek om brood te eten. Sowieso ben ik geen fan van brood, eet het...
lees verder
  In mijn vakantie had ik mooi de tijd om te lezen. Al een hele tijd stond het boek...
lees verder
Bij een Indiase maaltijd hoort 'brood'. Brood om mee te dippen en te gebruiken als...
lees verder

0 opmerkingen

Er zijn nog geen reacties op deze blog geplaatst.

In verband met SPAM dient u hieronder de beveiligingscode over te nemen:

190
190