P1030728
Woensdag 30 dec 2015

Zalm-komkommerhapje! #Oud&Nieuw

Nog op zoek naar een leuk hapje voor Oudjaarsavond? Deze is zó gemaakt en hier erg favoriet bij de mannen! 

Zalm-komkommerhapje

Dit recept is E-nummervrij, suikervrij en glutenvrij

Ingredienten:

Afhankelijk van de hoeveelheid die je wilt maken heb je nodig: Komkommer, gerookte zalm, mascarpone, Keltisch zout en peper, snufje knoflookpoeder, Italiaanse kruiden

Bereiding:

Snijd de komkommer in plakjes. Meng wat mascarpone (maar een andere roomkaas, ricotta of iets dergelijks kan ook), om met wat zout en peper, knoflookpoeder en wat kruiden. Besmeer elk komkommerplakje met wat van het roomkaasmengsel en beleg met een klein plakje gerookte zalm. Steek het vast met een leuke prikker en klaar is je hapje!

Fijne dag!

Liefs, Williene

Voor E-nummervrije snacks hoef je niet in de supermarkt te zoeken, want ze zijn er gewoon niet...
lees verder
Gisteren heerlijk en simpel gegeten. Het recept stond in de nieuwste delicious. Thaise...
lees verder
  Een heel gemakkelijk en gezond recept om het nieuwe jaar mee te beginnen! Het is...
lees verder
Gisterenavond zijn de laatste aanmeldingen voor de actie binnengekomen. De hele week kreeg ik...
lees verder
De sapdagen zitten erop! En, hoewel het goed te doen was, ben ik er erg blij mee! Pff, ik heb het...
lees verder
Ingredienten: 1 liter water, 3 groentenbouillonblokjes (Rapunzel zonder gist), 2...
lees verder

0 opmerkingen

Er zijn nog geen reacties op deze blog geplaatst.

In verband met SPAM dient u hieronder de beveiligingscode over te nemen:

190
190