P1030728
Woensdag 30 dec 2015

Zalm-komkommerhapje! #Oud&Nieuw

Nog op zoek naar een leuk hapje voor Oudjaarsavond? Deze is zó gemaakt en hier erg favoriet bij de mannen! 

Zalm-komkommerhapje

Dit recept is E-nummervrij, suikervrij en glutenvrij

Ingredienten:

Afhankelijk van de hoeveelheid die je wilt maken heb je nodig: Komkommer, gerookte zalm, mascarpone, Keltisch zout en peper, snufje knoflookpoeder, Italiaanse kruiden

Bereiding:

Snijd de komkommer in plakjes. Meng wat mascarpone (maar een andere roomkaas, ricotta of iets dergelijks kan ook), om met wat zout en peper, knoflookpoeder en wat kruiden. Besmeer elk komkommerplakje met wat van het roomkaasmengsel en beleg met een klein plakje gerookte zalm. Steek het vast met een leuke prikker en klaar is je hapje!

Fijne dag!

Liefs, Williene

Vandaag een lekker recept voor zalmburgers. Ze zijn zo gemaakt, en erg lekker! Eventueel kun je...
lees verder
Er zijn genoeg mensen die met de kerstdagen lekker thuis zijn met hun gezin en niet iets...
lees verder
Volgend weekend is het Pasen! Daarom deze week een aantal heerlijke paasgerechten op Smakelijck!...
lees verder
Ik maak weleens de chocolade balletjes volgens dit recept. De smaak daarvan...
lees verder
Via mail kreeg ik een lekker recept voor een kruidkoek. Het recept was gemaakt met...
lees verder
Ook fan van de broodjes met roomkaas van de La Place? Hier het recept om deze zelf te maken!...
lees verder

0 opmerkingen

Er zijn nog geen reacties op deze blog geplaatst.

In verband met SPAM dient u hieronder de beveiligingscode over te nemen:

190
190