P1030728
Woensdag 30 dec 2015

Zalm-komkommerhapje! #Oud&Nieuw

Nog op zoek naar een leuk hapje voor Oudjaarsavond? Deze is zó gemaakt en hier erg favoriet bij de mannen! 

Zalm-komkommerhapje

Dit recept is E-nummervrij, suikervrij en glutenvrij

Ingredienten:

Afhankelijk van de hoeveelheid die je wilt maken heb je nodig: Komkommer, gerookte zalm, mascarpone, Keltisch zout en peper, snufje knoflookpoeder, Italiaanse kruiden

Bereiding:

Snijd de komkommer in plakjes. Meng wat mascarpone (maar een andere roomkaas, ricotta of iets dergelijks kan ook), om met wat zout en peper, knoflookpoeder en wat kruiden. Besmeer elk komkommerplakje met wat van het roomkaasmengsel en beleg met een klein plakje gerookte zalm. Steek het vast met een leuke prikker en klaar is je hapje!

Fijne dag!

Liefs, Williene

  Leuk dat je er bent! Welkom op deze mooie, nieuwe site van Smakelijck. Een site...
lees verder
Vandaag is de laatste dag dat de actie geldt op de Smakelijck Kookboeken. Wil je nog gebruik...
lees verder
De vakantieperiode is voor de meesten weer aangebroken. Het ideale moment dus om wat tips te...
lees verder
Als eerste wil ik iedereen het beste wensen voor 2012! Zaterdag wilde ik nog snel iets lekkers...
lees verder
Dit heerlijke brood is lekker om te eten bij een lekkere kom soep, als lunch of wanneer je...
lees verder
Naar aanleiding van wat vragen over voeding bij zwangerschap besloot ik om hier een blog...
lees verder

0 opmerkingen

Er zijn nog geen reacties op deze blog geplaatst.

In verband met SPAM dient u hieronder de beveiligingscode over te nemen:

190
190