SMAKELIJCK-AFB-05-283x250-VV
Vrijdag 12 aug 2016

Voorverkoop Smakelijck Winter!

Smakelijck Winter ligt inmiddels al een aantal weken bij de drukker. Hoog tijd om de voorverkoop te starten!

De voorverkoop begint vandaag op 12 augustus en loopt tot vrijdag 26 augustus 2016. Tijdens deze voorverkoop kost het boek geen 24,95 maar 20,95! Bovendien betaal je geen verzendkosten.

Wat kun je verwachten? Smakelijck Winter sluit perfect aan bij het voorgaande kookboek Smakelijck Zomer. Hetzelfde formaat, prachtig gebonden met een hardcover. En de maanden van de seizoenen lopen door van oktober tot maart!

In het boek staan ruim 100 (zo rond de 115) E-nummervrije en (geraffineerd) suikervrije recepten. En natuurlijk zijn er ook heel veel glutenvrije en zuivelvrije recepten bij. De recepten zijn vooral zo puur en onbewerkt mogelijk. Makkelijk én Smakelijck zoals je gewend bent. Zo'n 10% van de recepten vind je ook op de site, maar de meeste recepten zijn uniek en worden in de toekomst ook niet gepubliceerd op de site.

Het boek is ingedeeld in de maanden van het seizoen. Oktober tot Maart. Bij iedere maand de seizoensgroenten van deze maand én hierbij allerlei recepten zoals ontbijtjes, salades, soepen, hoofdgerechten, sausjes, tussendoortjes, smoothies en taarten. Het is dus een boek met van alles wat, waar zelfs kinderen mee aan de slag kunnen.

LET OP: Deze actie geldt ALLEEN op deze site. Het kookboek Smakelijck Winter is vanaf 1 september te bestellen bij je boekhandel of andere webwinkels. Bestelde boeken worden vanaf 1 september verzonden! 

Verheug je je al op Smakelijck Winter? Bestel het boek vandaag nog voor maar 20,95!

Fijne dag!

Liefs, Williene

Labels:
Let op: Dit is een recept met geraffineerde suikers. Toen ik dit recept plaatste op...
lees verder
    Let op: Dit is een recept met geraffineerde suikers. Toen ik dit recept...
lees verder
          's Zomers is het heerlijk om wat blad van...
lees verder
  Het is je vast ook al opgevallen: er verandert veel in de voedingswereld. Er is veel...
lees verder
Wij eten ongeveer 3 keer per week vlees en 1 keer vis. De rest wordt dus vegetarisch gegeten. En...
lees verder
Vorige week kwam in de facebookgroep van Smakelijck een nieuw product voorbij. Namelijk,...
lees verder

15 opmerkingen
  • Carolien
    Carolien zaterdag 27 aug 2016 om 10:32
    Gefeliciteerd! Nu heb ik weer iets om op mijn verlanglijstje te zetten!
  • Ali Voets
    Ali Voets zaterdag 27 aug 2016 om 13:34
    Oeps, net te laat vanwege vakantie! :-( Toch ga ik nog een poging wagen. Kan ik het boek nog voor de introductieprijs krijgen? Groeten, Ali
    • Smakelijck zaterdag 27 aug 2016 om 19:04
      Met de code Voorverkoop krijg je alsnog de korting, deze code is een aantal dagen geldig. Succes!
  • Roelanda van Kalkeren
    Roelanda van Kalkeren maandag 29 aug 2016 om 12:29
    Ik wil ook nog je winterkookboek bestellen..
  • Sandra Vastenhout
    Sandra Vastenhout maandag 29 aug 2016 om 14:09
    Beste Williene, kan ik je kookboek ook nog in de voorverkoop bestellen? Hoor graag van je. Met vriendelijke groet, Sandra Vastenhout
    • Smakelijck maandag 29 aug 2016 om 14:49
      Zie mijn reactie hierboven.
  • Janet
    Janet donderdag 01 sep 2016 om 20:59
    Vandaag heb ik het winterkookboek gekregen, net als alle andere boeken ziet het er weer prachtig uit. Ik hou absoluut niet van de herfst en winter maar door al die heerlijke recepten verheug ik me op deze seizoenen. groeten van Janet
    • Smakelijck vrijdag 02 sep 2016 om 09:20
      Goed om te lezen, Janet! Heel veel plezier van het boek, hopelijk maakt het de herfst en winter wat dragelijker ;-)
  • Gera
    Gera maandag 17 okt 2016 om 17:47
    Hoi Williene, Bij de gevulde speculaas uit het boek moet er maar 75gr speltmeel worden tov 90 suiker. Klopt dat wel? Het deeg is heel nat. Kan er nu geen bal van maken.
    • Smakelijck maandag 17 okt 2016 om 19:27
      Het is inderdaad een plakkerig deeg. Dat klopt wel. Maar als je het te plakkerig vindt kun je altijd wat meel toevoegen. Niet teveel, dan wordt het snel droog. Succes!
  • Gera
    Gera maandag 17 okt 2016 om 22:54
    Nou, we zijn benieuwd hoe het smaakt, we hebben er 175gram avn gemaakt ipv 75.
    • Smakelijck dinsdag 18 okt 2016 om 09:43
      Ik heb even goed gekeken en ik zie dat je gelijk hebt. De 1 is weggevallen in het boek, dus het moet inderdaad 175 gram zijn. Bedankt voor je oplettendheid en sorry voor het ongemak. Hopelijk is het gelukt?
  • Gera
    Gera dinsdag 18 okt 2016 om 11:49
    Ja, hoor, het smaakt heerlijk. Het amandelspijs vind ik vooral lekker. De kinderen kunnen nog niet zo wennen aan de smaak van kokokbloesemsuiker, vinden het een beetje 'oud' smaken. Misschien een idee om de foutjes ergens apart in een blog te zetten, ik dacht nog dat ik nog iets gelezen op deze site over iets dat niet helemaal klopte, maar kan het niet meer terugvinden.
  • Anoniem
    Anoniem dinsdag 01 nov 2016 om 08:55
    Hoi Williene, bij het recept van de mandarijn maanzaad tulband staat niet wanneer de mandarijn erbij moet.. Ik wist dat het recept ook op de site stond dus heb even gekeken of het daar wel stond en daar stond het wel. Ik heb al heel veel uit je boeken gemaakt heb ze allemaal! We eten hier bijna iedere dag a la Williene :-)
    • Smakelijck dinsdag 01 nov 2016 om 13:12
      Klopt! Snap ook niet zo goed waarom dat niet goed is meegekomen. Leuk om te lezen dat de recepten in de smaak vallen!
In verband met SPAM dient u hieronder de beveiligingscode over te nemen:

190
190