Een stol kan bijna niet ontbreken rond de Kerstdagen. Daarom een recept voor een heerlijk zachte,...
lees verder
Het is vakantie, het warme weer is een beetje voorbij, dus tijd voor weer een lekker...
lees verder
  Het tweede gerechtje van het Sushi-menu! Deze komkommersalade heb ik van Jamie...
lees verder
Noten zijn hier een favoriet tussendoortje. Door de week eten we ze altijd rauw en ongebrand,...
lees verder
De sapdagen zitten erop! En, hoewel het goed te doen was, ben ik er erg blij mee! Pff, ik heb het...
lees verder
Het is zó simpel, maar daarom ook zo leuk! Een fruitsalade in de kleuren van de vlag! De foto...
lees verder

5 opmerkingen
  • Diana
    Diana donderdag 14 mrt 2013 om 17:02
    Ja super goed artikel, ik heb hem ook gedeeld :)Bedankt!
    • Smakelijck E-nummer vrij! donderdag 14 mrt 2013 om 19:53
      Ik zag het inderdaad ;-)

      Groetjes Williene
  • Anonymous
    Anonymous donderdag 14 mrt 2013 om 13:20
    oke dank je! dus die gaan we ook maar proberen te vermijden! Arla gebruikt het veel.
    groet
    Elsa
  • Anonymous
    Anonymous donderdag 14 mrt 2013 om 13:13
    wij letten zeker op de laatste paar maanden. Is moeilijk, maar niet onmogelijk.

    Mag ik vragen waar hoort BIETSUIKER thuis in je rijtje van suikers? Het staat vaak op verpakkingen van Arla kwark yoghurt, maar kom het ook wel eens elders tegen.
    • Smakelijck E-nummer vrij! donderdag 14 mrt 2013 om 13:17
      Bedankt voor je reactie!

      Bietsuiker is gewone witte suiker. Ik ben dit nog nooit tegengekomen. Vind ik ook echt een vorm van misleiding. Het klinkt gezonder, maar witte suiker komt uit suikerbieten en wordt daarom ook wel bietsuiker genoemd. Ik had het echter nog nooit op een verpakking gelezen.

      Succes ermee!

      Groetjes, Williene
In verband met SPAM dient u hieronder de beveiligingscode over te nemen:

190
190