Dinsdag 26 feb 2013

Indiase Raita!


Een heerlijke frisse saus, die absoluut onmisbaar is bij een pittig gerecht als een curry. Deze blust het een beetje af, zodat het nog wel erg pittig is, maar toch heel erg lekker!

Indiase Raita!

Ingredi├źnten:
5 eetlepels Griekse yoghurt, half bosje munt, fijngehakt, halve komkommer in dunne reepjes, zout en peper.

Laat de komkommerreepjes goed uitlekken. Meng door de Griekse yoghurt samen met de fijngesneden munt en wat zout en peper.
Serveer bij de Indiase curry.

Ben jij ook een theeleut, maar probeer je suiker te mijden? Let dan goed op en bekijk deze...
lees verder
  Door de lang aanhoudende kou zijn de seizoengroenten helaas ook wat verlaat. Maar nu...
lees verder
Als je graag gezond wilt eten, of wilt gaan eten, dan kan het nog wel eens een oerwoud zijn aan...
lees verder
De banaan-havermoutkoekjes zijn inmiddels wel bekend en ideaal als je doordeweeks iets wilt...
lees verder
Dit is echt een basis recept. Een ragout, een saus of een soep,het kan allemaal met dit...
lees verder
Het is ├ęcht herfstweer en ik vind het altijd heerlijk om daar m'n voeding op aan te passen....
lees verder

18 opmerkingen
  • Anonymous
    Anonymous donderdag 28 feb 2013 om 23:02
    Vanavond de raita gegeten bij groentebiryana.
    Het was erg lekker!

    Groetjes,
    Manon
    • Smakelijck E-nummer vrij! zaterdag 02 mrt 2013 om 13:03
      Leuk om te horen! Dankjewel voor je reactie!
  • Smakelijck E-nummer vrij! woensdag 27 feb 2013 om 09:54
    Leuk dat je een reactie achterlaat! Raita is een gewone saus op yoghurt basis die het pittige eten een beetje afblust!

    Groetjes, Williene
  • Anonymous
    Anonymous dinsdag 26 feb 2013 om 20:07
    Ik was net op google aan het zoeken wat riata was maar kon het niet vinden. Kom ik bij jou en weet nu wat het is en hoe ik het moet maken. Kom wel vaker "aanwaaien" maar nog niet eerder gereageerd.
    Bedankt!

    Groetjes,
    Manon
In verband met SPAM dient u hieronder de beveiligingscode over te nemen:

190
190