Dinsdag 26 feb 2013

Indiase Raita!


Een heerlijke frisse saus, die absoluut onmisbaar is bij een pittig gerecht als een curry. Deze blust het een beetje af, zodat het nog wel erg pittig is, maar toch heel erg lekker!

Indiase Raita!

Ingrediƫnten:
5 eetlepels Griekse yoghurt, half bosje munt, fijngehakt, halve komkommer in dunne reepjes, zout en peper.

Laat de komkommerreepjes goed uitlekken. Meng door de Griekse yoghurt samen met de fijngesneden munt en wat zout en peper.
Serveer bij de Indiase curry.

Apfelstrudel is niet moeilijk om te maken en erg lekker. Het is dus zo gemaakt voor een avondje...
lees verder
    Let op: Dit is een recept met geraffineerde suikers. Toen ik dit recept...
lees verder
Wij zijn dol op de echte ouderwetse appelbeignets. Niet de appelflappen die je kunt kopen met...
lees verder
  Jaaa!! Smakelijck is in de top 50 beland van de beste foodblogs van Nederland!...
lees verder
Voor de Foe yong hai heb je nodig: 1 prei, in dunne ringen gesneden, ong. 200 gr....
lees verder
Aanstaande zondag is het moederdag, en of je hier nu wel of niet bij stil staat, een lekkere...
lees verder

18 opmerkingen
  • Anonymous
    Anonymous donderdag 28 feb 2013 om 23:02
    Vanavond de raita gegeten bij groentebiryana.
    Het was erg lekker!

    Groetjes,
    Manon
    • Smakelijck E-nummer vrij! zaterdag 02 mrt 2013 om 13:03
      Leuk om te horen! Dankjewel voor je reactie!
  • Smakelijck E-nummer vrij! woensdag 27 feb 2013 om 09:54
    Leuk dat je een reactie achterlaat! Raita is een gewone saus op yoghurt basis die het pittige eten een beetje afblust!

    Groetjes, Williene
  • Anonymous
    Anonymous dinsdag 26 feb 2013 om 20:07
    Ik was net op google aan het zoeken wat riata was maar kon het niet vinden. Kom ik bij jou en weet nu wat het is en hoe ik het moet maken. Kom wel vaker "aanwaaien" maar nog niet eerder gereageerd.
    Bedankt!

    Groetjes,
    Manon
In verband met SPAM dient u hieronder de beveiligingscode over te nemen:

190
190