Dinsdag 26 feb 2013

Indiase Raita!


Een heerlijke frisse saus, die absoluut onmisbaar is bij een pittig gerecht als een curry. Deze blust het een beetje af, zodat het nog wel erg pittig is, maar toch heel erg lekker!

Indiase Raita!

Ingrediënten:
5 eetlepels Griekse yoghurt, half bosje munt, fijngehakt, halve komkommer in dunne reepjes, zout en peper.

Laat de komkommerreepjes goed uitlekken. Meng door de Griekse yoghurt samen met de fijngesneden munt en wat zout en peper.
Serveer bij de Indiase curry.

Op aanvraag het recept voor cocktailsaus met en zonder whiskey! Lekker als dipsaus, bij de...
lees verder
Het brood dat wij eten bak ik zelf. Elke week bak ik 4 broden, 2 voor mijn ouders, en 2 voor...
lees verder
Oké, afgelopen week was gemakkelijk. Maar nu gaat het echte werk beginnen! Fase 2 gaat...
lees verder
  Ik wens jullie allemaal een heel goed, gezond en Smakelijck 2014!?  ...
lees verder
Ook fan van de broodjes met roomkaas van de La Place? Hier het recept om deze zelf te maken!...
lees verder
Als laatste in de serie van de kerstrecepten nog een heerlijk taartje bij de koffie. Het...
lees verder

18 opmerkingen
  • Anonymous
    Anonymous donderdag 28 feb 2013 om 23:02
    Vanavond de raita gegeten bij groentebiryana.
    Het was erg lekker!

    Groetjes,
    Manon
    • Smakelijck E-nummer vrij! zaterdag 02 mrt 2013 om 13:03
      Leuk om te horen! Dankjewel voor je reactie!
  • Smakelijck E-nummer vrij! woensdag 27 feb 2013 om 09:54
    Leuk dat je een reactie achterlaat! Raita is een gewone saus op yoghurt basis die het pittige eten een beetje afblust!

    Groetjes, Williene
  • Anonymous
    Anonymous dinsdag 26 feb 2013 om 20:07
    Ik was net op google aan het zoeken wat riata was maar kon het niet vinden. Kom ik bij jou en weet nu wat het is en hoe ik het moet maken. Kom wel vaker "aanwaaien" maar nog niet eerder gereageerd.
    Bedankt!

    Groetjes,
    Manon
In verband met SPAM dient u hieronder de beveiligingscode over te nemen:

190
190