Afbeelding eier
Maandag 18 apr 2016

Eisalade met radijs!

In het weekend is er altijd net even iets meer tijd om iets lekkers klaar te maken op bijvoorbeeld een broodje of toastje. Deze eisalade is bij ons favoriet. De radijs wisselt weleens voor een half uitje of sjalotje, en ook met de kruiden kun je lekker varieren. In de zomer is het bijvoorbeeld erg lekker om er verse bieslook door te snipperen. 

Eisalade met radijs

Ingredienten:

4 gekookte eitjes, 1 eetlepel mayonaise (Ton's), 2 zure augurken, 3 radijzen, kerriepoeder, kurkuma, Keltisch zout en peper

Bereiding:

Pel de eieren en snijd de eitjes, augurken en radijzen heel erg fijn. Meng met elkaar en maak aan met de mayonaise. Maak de eisalade op smaak met flink wat kerrie, kurkuma, zout en peper. 

Deze eisalade kun je gebruiken als broodbeleg, op toastjes, een rijswafel of cracker of een stokbroodje. Garneer eventueel met wat rucola en plakjes radijs.

De salade is ongeveer 2 dagen houdbaar in de koelkast.

Geniet ervan!

Liefs, Williene

Zoals sommigen misschien is opgevallen heb ik een en ander aan mijn blog toegevoegd. Bovenin...
lees verder
De kerstpakketten zijn klaar en worden deze week nog verzonden!! Ik heb destijds beloofd dat ik...
lees verder
De 10 tips die bewijzen dat gezond eten niet moeilijk hoeft te zijn. Deze tips komen uit de...
lees verder
Voor een verjaardag is het altijd weer een kunst om lekkere hapjes te maken. De een vindt het...
lees verder
In de supermarkt verkopen ze op de diepvriesafdeling allerlei vissoorten met kruidenkorsten. Om...
lees verder
Wij zijn dol op de echte ouderwetse appelbeignets. Niet de appelflappen die je kunt kopen met...
lees verder

0 opmerkingen

Er zijn nog geen reacties op deze blog geplaatst.

In verband met SPAM dient u hieronder de beveiligingscode over te nemen:

190
190