Afbeelding eier
Maandag 18 apr 2016

Eisalade met radijs!

In het weekend is er altijd net even iets meer tijd om iets lekkers klaar te maken op bijvoorbeeld een broodje of toastje. Deze eisalade is bij ons favoriet. De radijs wisselt weleens voor een half uitje of sjalotje, en ook met de kruiden kun je lekker varieren. In de zomer is het bijvoorbeeld erg lekker om er verse bieslook door te snipperen. 

Eisalade met radijs

Ingredienten:

4 gekookte eitjes, 1 eetlepel mayonaise (Ton's), 2 zure augurken, 3 radijzen, kerriepoeder, kurkuma, Keltisch zout en peper

Bereiding:

Pel de eieren en snijd de eitjes, augurken en radijzen heel erg fijn. Meng met elkaar en maak aan met de mayonaise. Maak de eisalade op smaak met flink wat kerrie, kurkuma, zout en peper. 

Deze eisalade kun je gebruiken als broodbeleg, op toastjes, een rijswafel of cracker of een stokbroodje. Garneer eventueel met wat rucola en plakjes radijs.

De salade is ongeveer 2 dagen houdbaar in de koelkast.

Geniet ervan!

Liefs, Williene

Hier is risotto een favoriet gerecht wat we regelmatig eten. Let op dat je echt speciale...
lees verder
Zo een paar dagen voor Kerst wil ik nog mijn recept bloggen voor stoofpeertjes. De Gieser...
lees verder
Het is bijna Moederdag! En, omdat steeds meer moeders gezond willen koken voor hun gezin, een...
lees verder
Met de feestdagen komt er bij velen het gourmetstel weer uit de kast! Het is makkelijk en de...
lees verder
Kinderen zijn vaak dol op vissticks. En menig volwassene ook :-) Vooral vissticks met wortels en...
lees verder
Wij eten ongeveer 3 keer per week vlees en 1 keer vis. De rest wordt dus vegetarisch gegeten. En...
lees verder

0 opmerkingen

Er zijn nog geen reacties op deze blog geplaatst.

In verband met SPAM dient u hieronder de beveiligingscode over te nemen:

190
190