04-06-2014

Welkom op Smakelijck.nl!

 

Leuk dat je er bent! Welkom op deze mooie, nieuwe site van Smakelijck. Een site waarop je álles kunt volgen over Smakelijck. Recepten, workshops, informatie, mijn boeken én het restaurant! Een site met alle informatie bij elkaar dus!

Kijk lekker rond en ik vind het leuk als je laat weten wat je ervan vindt! Hopelijk werkt de site weer goed op iedere computer, laptop en tablet, als dit niet het geval is, dan hoor ik dat natuurlijk graag. 

Kijk ook even bij de de nieuwe zoekfilter. Hier kun je recepten filteren zodat je jouw favoriete recept snel kunt vinden. Let op: nog niet álle recepten zijn gefilterd. Dit hoop ik de komende twee weken af te ronden zodat de site helemaal up to date is!

Hopelijk blijf je Smakelijck volgen op deze site!

Liefs, Williene

Deel via social media

 
Print recept

24 Reacties

  • Dorien
    Dorien woensdag 04 jun 2014 om 20:30
    De website ziet er prachtig uit! Complimenten. Iets dat ik gelijk 'mis' is het recepten-overzicht, klopt dat? Ik kan nu wel zoeken in zoektermen, maar zie niet meer de hele lijst - van a tot z - staan met recepten. Of zie ik iets over het hoofd? Ben benieuwd ;-)!
    • Smakelijck woensdag 04 jun 2014 om 20:40
      Bedankt voor je reactie, Dorien. Dat klopt inderdaad, dat je die mist. Maar doordat we nu een hele goede zoekfunctie hebben moet dat de index vervangen. Als heel veel mensen 'm missen dan ga ik 'm wel weer toevoegen, maar daar heb ik heel veel tijd voor nodig omdat door te voeren ;-)
  • WILMA
    WILMA woensdag 04 jun 2014 om 20:35
    kunnen we daar ook reageren?? Mooi is het wel. heb even gauw gekeken. Werk je ook in het restaurant? Hier zijn masterchefs wedstrijden of hoe noemen jullie zoiets in Holland. Ken je dat?? Is iets voor jou. Groet, Wilma
    • Smakelijck woensdag 04 jun 2014 om 20:41
      Wat bedoel je met reageren? Bedankt voor je complimenten! Ik werk zelf niet in het Restaurant, maar geef wel advies e.d. Haha, Masterchef e.d. is niets voor mij hoor ;-) Daarvan zou ik vast in de stress schieten! Maar leuk is 't wel! Groetjes!
  • Ilse
    Ilse woensdag 04 jun 2014 om 20:37
    Ziet er goed uit Williene! Dat zal een werk geweest zijn?! Mooi hoor, succes ermee Liefs Ilse
    • Smakelijck woensdag 04 jun 2014 om 20:42
      Dankjewel Ilse! Het is inderdaad een flinke klus, maar de site zelf is voor mij gemaakt hoor... Zo handig ben ik nou ook weer niet ;-) Liefs!
  • Annemieke
    Annemieke woensdag 04 jun 2014 om 20:55
    Wat ziet de site er prachtig uit! En hij laadt ook zo lekker snel. Fijn hoor!
    • Smakelijck woensdag 04 jun 2014 om 21:53
      Dankjewel, Annemieke!
  • Marianne
    Marianne woensdag 04 jun 2014 om 21:07
    Wat een leuke nieuwe site! Ga er de komende tijd zeker weer van genieten net als van je mooie en heerlijke recepten en nuttige artikelen. Vandaag de chocolade fudge en chocoladetaart uit je eerste boek gemaakt. Leuk om te doen als het regent op woensdagmiddag:-). Groetjes, Marianne
    • Smakelijck woensdag 04 jun 2014 om 21:54
      Dankjewel voor je reactie! Leuk om te lezen hoe druk je bent geweest, vanmiddag. Maar inderdaad, het was er echt weer voor ;-)
  • Franciska
    Franciska woensdag 04 jun 2014 om 21:19
    Het was het wachten waard Williene! Super, ook dat je kunt vinkjes kunt zetten in de zoekfunctie! veel succes met alles, en blijf vooral zo doorgaan!! groetjes
    • Smakelijck woensdag 04 jun 2014 om 21:55
      Bedankt voor je compliment, Franciska!
  • Petra
    Petra woensdag 04 jun 2014 om 21:48
    Allereerst prachtige site!!! Gefeliciteerd! Wij koken veel van je recepten wekelijks, dus ook ik mis de receptenindex. De zoekfunctie is idd super, maar ik weet vaak nog niet wat ik zoek en ik kom bijna altijd op een goed idee door het overzicht van de index... maar misschien gewoon even wennen. Het is altijd even lastig als je aan wat nieuws moet wennen ;-) Groetjes en veel succes verder met je heerlijke recepten Petra v.d. Hooven
    • Smakelijck woensdag 04 jun 2014 om 21:56
      Jij ook bedankt, Petra! Ik kan me voorstellen dat je de index mist, en als veel mensen dit aangeven dan zet ik 'm ook gewoon weer terug. Je kunt nu wel klikken op bijv. groenten en maaltijd en dan krijg je ook alle recepten voor een maaltijd. Maar het is wel wat meer scrollen. Hopelijk went het, en anders, geef 't gerust aan! Groetjes!
  • Corien
    Corien donderdag 05 jun 2014 om 08:06
    Wat is je site mooi, Williene!,, Chapeau....... Geniet enorm an je kookboeken en je blog berichten. Was al op de gezonde en e-nummervrije toer, maar door jou is het e-nummervrij/suikervrij leven zoveel leuker en lekkerder! Ga zo door en heel veel succes. Liefs, Corien.
    • Smakelijck donderdag 05 jun 2014 om 19:15
      Dankjewel Corien! Fijn dat je zo enthousiast bent ;-)
  • Rieneke
    Rieneke donderdag 05 jun 2014 om 12:45
    Een mooie site! En lees en gebruik veel informatie. Maar ook ik mis het overzicht met recepten. Zoals Petra hierboven al schrijft, weet ook ik niet altijd precies wat ik zoek en in de lijst vind ik vaak wel wat. Hoop dat je deze terug gaat plaatsen. Veel succes verder!
    • Smakelijck donderdag 05 jun 2014 om 19:16
      Dankjewel voor je reactie! Inmiddels kan ik melden dat de index terug komt! Wanneer weet ik nog niet, maar hij komt terug ;-)
  • Brenda
    Brenda donderdag 05 jun 2014 om 13:24
    Prachtige site, Williene!! Ik hoop em vaak te gebruiken om je recepten uit te proberen! Heb allebei je boeken en ben daar erg blij mee! Vriendelijke groet, Brenda
    • Smakelijck donderdag 05 jun 2014 om 19:17
      Jij ook bedankt Brenda! Leuk dat je blij bent met de recepten!
  • Else
    Else donderdag 05 jun 2014 om 14:28
    Wat een mooi site,Williene. `k Heb inmiddels je blog al zo vaak geraadpleegd voor een recept. Heel fijn om zo'n gezonde keukenhulp te hebben ;-) Heel veel succes en ik kijk uit naar al je ideeën. Je twee boeken hebben hun dienst ook al goed bewezen,in mijn keuken. Wat een inspiratie,ik heb respect voor je. groetjes Else
    • Smakelijck donderdag 05 jun 2014 om 19:34
      Dankjewel Else, voor je complimenten!
  • debora
    debora donderdag 05 jun 2014 om 16:29
    zo, ziet er keurig uit hoor! je weet het hè, ik volg je graag ;-) .. dus zo dus, ik pas mn internetstartpagina aan! succes ermee! groet, Debora
    • Smakelijck donderdag 05 jun 2014 om 19:35
      Leuk Debora! Jij ook bedankt voor je reactie!
Laat een bericht achter!
251