24-05-2013

Lunchwraps!


Een heel gemakkelijk (lunch) recept of gewoon lekker als tussendoortje. Snel gemaakt, en erg lekker! Door de dunne bodem van de wraps is het een beetje alsof je pizza eet. Je kunt het natuurlijk beleggen met wat je lekker vindt, maar hou er wel rekening mee dat het maar kort in de oven gaat. Als je wraps te lang in de oven doet dan worden ze hard en bruin. Je zou andere groenten of ingrediĆ«nten wel eerst even kunnen voorbakken. Bijv. champignons of dunne plakjes gegrilde courgette!  De wraps kun je zelf maken van volkorenmeel of speltmeel, je kunt ook volkorenwraps kopen bij de natuurwinkel.

Lunchwraps!

Ingrediƫnten:
Volkorenwraps, basilicum of tomatenpesto, cherrytomaatjes, avocado, rode ui, geraspte kaas, pijnboompitjes, rucola

Smeer wat pesto op de wraps. Beleg de wraps met gehalveerde cherrytomaatjes, plakjes avocado en rode ui ringen. Bestrooi met geraspte kaas en schuif in een voorverwarmde oven. De wraps zijn klaar als de kaas is gesmolten. Bestrooi de wraps met pijnboompitjes en wat verse rucola!

Eet Smakelijck!

Deel via social media

 
Print recept

6 Reacties

  • Anonymous
    Anonymous donderdag 10 apr 2014 om 23:41
    Hoi Williene,

    Leuke recepten op je site! Even een vraag over de wraps. Ik vind het erg lastig om wraps te vinden zonder e-nummers. Ook in de natuurwinkel zitten er E-nummers in de wraps. De enige die ik kon vinden met de minste "troep" erin (2 E-nummers) en die waren 5 euro per 2 stuks... Beetje duur als je het mij vraagt. Waar koop jij de wraps zonder E-nummers? Of heb je een goed recept om ze zelf te maken? (Wel van speltmeel of boekweitmeel, ik gebruik geen normaal meel)

    Hoor het graag!

    Groeten, Annelot
    • Anonymous
      Anonymous zaterdag 12 apr 2014 om 12:07
      Dank je wel! Ik ga ze direct uitproberen! Ga zo door met je recepten; echt super!

      Groeten, Annelot
    • Smakelijck E-nummer vrij! vrijdag 11 apr 2014 om 10:26
      Dankjewel, Annelot! Wraps zijn inderdaad lastig te vinden. HIer heeft de natuurwinkel wel goede wraps, maar wel met tarwebloem. Ik maak ze daarom zelf. Het recept vind je hier: http://smakelijck.blogspot.nl/2014/03/speltwraps.html

      Succes!
      • Tanya
        Tanya maandag 26 jul 2021 om 15:43
        Beste, zou u de link nog een keer kunnen posten ?
      • Tanya
        Tanya maandag 26 jul 2021 om 15:43
        Beste, zou u de link nog een keer kunnen posten ?
        • Smakelijck maandag 02 aug 2021 om 20:28
          https://www.smakelijck.nl/recepten/basis/speltwraps-/
Laat een bericht achter!
267