18-04-2016

Eisalade met radijs!

In het weekend is er altijd net even iets meer tijd om iets lekkers klaar te maken op bijvoorbeeld een broodje of toastje. Deze eisalade is bij ons favoriet. De radijs wisselt weleens voor een half uitje of sjalotje, en ook met de kruiden kun je lekker varieren. In de zomer is het bijvoorbeeld erg lekker om er verse bieslook door te snipperen. 

Eisalade met radijs

Ingredienten:

4 gekookte eitjes, 1 eetlepel mayonaise (Ton's), 2 zure augurken, 3 radijzen, kerriepoeder, kurkuma, Keltisch zout en peper

Bereiding:

Pel de eieren en snijd de eitjes, augurken en radijzen heel erg fijn. Meng met elkaar en maak aan met de mayonaise. Maak de eisalade op smaak met flink wat kerrie, kurkuma, zout en peper. 

Deze eisalade kun je gebruiken als broodbeleg, op toastjes, een rijswafel of cracker of een stokbroodje. Garneer eventueel met wat rucola en plakjes radijs.

De salade is ongeveer 2 dagen houdbaar in de koelkast.

Geniet ervan!

Liefs, Williene

Deel via social media

 
Print recept

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst.

Laat een bericht achter!
281