Gratis verzending in NL vanaf € 45,00

Loveli - Bodywash Travelsize

€ 5,99

De 100% natuurlijke bodywash van Loveli is super zacht voor je huid. Het heerlijke schuim is gemaakt van kokosolie. Met de essentiële oliën van sinaasappel en citroen en een toefje vanille voor een verslavend lekkere geur.

?. Mild en niet irriterend

?. Ook als scheerschuim te gebruiken

?. Handig voor mee op reis

?. 100% troepvrij natuurlijk

?. Navulbaar, dus beter voor het milieu en beter voor je portemonnee

Super zachte bodywash

Herken je dat ook dat als je hebt gedoucht, dat je huid zo trekkerig aanvoelt? Dat je iedere dag bodylotion moet gebruiken om dat weer op te lossen? Dan kan het zo maar zijn dat je een te agressieve reiniger gebruikt. De meeste doucheproducten bevatten namelijk SLS of SLES, een super sterke reiniger die super goed schuimt, maar ook je huid stript van de huideigen oliën. En het schopt de pH-waarde van je huid in de war, waardoor je er een gevoelige huid van kunt krijgen. En je heel veel bodylotion nodig hebt om weer een zachte huid te krijgen.

De bodywash van Loveli is net als de facewash van Loveli gemaakt van kokosolie. De foamfles zorgt voor het schuim, daar heb je geen agressieve stoffen voor nodig. Het zachte schuim reinigt je huid niet alleen, het houdt de balans van je huid in ere, zodat je huid vanzelf al minder droog aanvoelt.

De bodywash heeft de geur Sunny Orange, een combinatie van zoete sinaasappel, citroen en een toefje vanille.

 

Hoe gebruik je de Bodywash?

  • De bodywash kun je ook gebruiken als scheerschuim.
  • De bodywash is niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar. De huid van jonge kinderen is nog niet volledig ontwikkeld en kan wel tot 5 keer dunner zijn dan de volwassen huid. Ook kunnen kleintjes nogal heftig reageren op geurstoffen (ook al zijn die van helemaal natuurlijke etherische olie). Het product is ontwikkeld voor en getest door volwassenen en dus raden we niet aan om het voor heel jonge kinderen te gebruiken, omdat hun huid nog zo anders is.
  • Neem je het flesje mee op reis, vergeet hem dan niet extra vast te draaien.
  • Als partner kun je er ook voor kiezen om een leeg foamflesje te bestellen en te vullen met de salonfles Bodywash. Dan is je marge nog wat hoger.
Verzendmethode Post NL
Aantal:
- +

Deel via social media

 
304