Gratis verzending in NL vanaf € 45,00

Yoghurtstarter 3x5 gram

€ 10,00

Yoghurtstarter wordt gebruikt om zelf yoghurt te maken van melk. Yoghurt is traditioneel gefermenteerde voeding met bacterieculturen. Yoghurt maak je met een yoghurtmaker of een thermosfles voor de fermentatie op een constante temperatuur van 41 graden gedurende 6 tot 8 uur. Maak yoghurt van koemelk, geitenmelk, schapenmelk of van plantaardige melk.
Breng 1 liter melk langzaam aan de kook. Koel de melk af tot 41 graden celsius en voeg 1 sachet yoghurtstarter toe. Goed mengen. Fermenteer de melk gedurende 5 tot 8 uur in een thermosfles of yoghurtmaker. Zet in de koelkast en geniet!
1 doosje bevat 3 zakjes a 5 gram.

Ingredienten
Inuline*, gevriesdroogde YOGHURT* (melk), gevriesdroogde yoghurt micro-organismen Lactobaccilus Bulgaricus, Streptococcus Thermophilus
* = Biologisch

Voedingswaarde per 100 gram  
Energie 778 kj
Energie 186kcal
Eiwit 20.6 gram
koolhydraten 78 gram
Suikers 34 gram
Vet 1.15 gram
Vet verzadigd 1.15 gram
Voedingsvezel 43.4 gram
Zout 0.25 gram


 

 

 

 

 

 

 

 

Gebruik
Breng 1 liter melk langzaam aan de kook. Koel de melk af tot 41 graden celsius en voeg 1 sachet yoghurtstarter toe. Goed mengen. Fermenteer de melk gedurende 5 tot 8 uur in een  thermosfles of yoghurtmaker. Zet in de koelkast en geniet!

Verzendmethode Post NL
Aantal:
- +

Deel via social media

 
249