Gratis verzending in NL vanaf € 45,00

VERTRAAGDE LEVERTIJDEN SUPPLETIE

€ 0,00

LET OP! Door de Corona-crisis is er een enorme vraag naar supplementen. Hierdoor zijn veel supplementen niet op voorraad. Leveranciers werken met man en macht om aan de vraag te voldoen. Alle veel gevraagde producten in de webshop staan in bestelling bij de leveranciers en worden uitgeleverd zodra er weer voorraad is. Dagelijks werk ik alle bestellingen af, zo probeer ik je bestelling zo snel mogelijk te verzenden wanneer er weer voorraad is. 

Helaas kan het voorkomen dat sommige producten lang op zich laten wachten. Doordat ik ze continue in bestelling heb bij de leverancier kan ik snel leveren als er weer een voorraad beschikbaar komt. 

Dit geldt voor de volgende producten:

Vitamine C1000 - 200 stuks - Bonusan - Verwachte levertijd 20 APRIL 

Vitamine C1000 Ascorbinezuur - Bonusan - Verwachte levertijd 17 APRIL

Een aantal bovenstaande producten uit de webshop zijn inmiddels offline gehaald omdat de vraag te groot is om binnen 1-2 weken te leveren. Zodra het weer beschikbaar is bij de leveranciers komen de producten weer online. 

Is je bestelling verzonden? Dan krijg je automatisch een email. Geen bevestiging ontvangen? Check je spambox! 

Excuus voor het ongemak, ik doe mijn uiterste best om alle bestellingen zo snel mogelijk te verwerken. Heb je één van bovenstaande producten besteld dan is de wachttijd van je bestelling ongeveer 1-2 weken. 

Liefs, Williene

Verzendmethode Post NL
Aantal:
- +

Deel via social media

 
249