Gratis verzending in NL vanaf € 45,00

Bonusan - Vitamine D3 & K2

€ 32,50

Vitamine D en vitamine K versterken elkaar als synergisten. Hoewel van beide veel losse gezondheidseffecten bekend zijn, toont recent wetenschappelijk onderzoek dat vitamine D & K gecombineerd een onmisbare combinatie zijn voor het behoud van een goede gezondheid. Dit product bevat uitsluitend de best opneembare vormen van de vitamines, namelijk vitamine D3 en vitamine K2 (als MK7).

  • Hoog gedoseerd met 75 mcg vitamine D3 & 90 mcg vitamine K2
  • Ondersteunt het immuunsysteem dankzij vitamine D
  • Vitamine D en K dragen samen bij aan het behoud van sterke botten

In al onze vitamine D-producten verwerken wij uitsluitend vitamine D3. Deze vorm is effectiever in het verhogen van de vitamine D-spiegels dan vitamine D2. Vitamine D3 is, als biologisch actieve vorm, namelijk tot tien keer sterker. Ook voor vitamine K2 gebruiken we de biologisch actieve vorm menaquinon-7 (MK7), van K2VITAL®. Deze grondstof staat bekend om zijn hoge opneembaarheid en lange halfwaardetijd en maakt dat Bonusan Vitamine D3 & K2 enkel de hoogste kwaliteit grondstoffen bevat.

Om een goede opname in het lichaam te borgen van de vetoplosbare vitaminen D en K, lossen wij deze op in een vetmatrix van extra vierge olijfolie. Bonusan Vitamine D3 & K2 bevat dan ook geen onnodige toevoegingen en geen toegevoegde omega-6-vetzuren. Zo voorkomen we dat het de omega 3 - omega 6 ongunstig beïnvloedt. De capsulewand is donker gekleurd met behulp van natuurlijk karamel, ten behoeve van de stabiliteit van de, van nature onstabiele, vitamine K2. 

Geschikt voor het behouden van sterke botten, tanden en spieren
Bonusan vitamine D3 & K2 is een basissupplement dat een extra aanvulling geeft van vitamine D3 en belangrijke cofactor vitamine K2. Dankzij vitamine D3 ondersteunt dit voedingssupplement het immuunsysteem en draagt het bij aan het behoud van sterke spieren en een sterk gebit. De toevoeging van vitamine K maakt dit een waardevol product voor het behoud van sterke botten.  

Bonusan Vitamine D3 & K2 biedt uitkomst als dagelijkse aanvulling van vitamine D, omdat er bijvoorbeeld weinig blootstelling aan de zon plaatsvindt, of omdat u in een risicogroep valt. Raadpleeg een deskundige als u antistollingsmedicatie (bloedverdunners) gebruikt, vitamine K kan de werking daarvan beïnvloeden.

Gegarandeerd vrij van:conserveermiddelen, gist, gluten, lactose, maïs, soja, synthetische kleur-, geur-, en smaakstoffen, toegevoegde sacharose

Type:softgel

Vorm:ovaal

Actieve ingrediënten

Samenstelling per softgelcapsule:

Vitamine D3 (als cholecalciferol)

75 mcg

RI 1500%

Vitamine K2 (als menaquinon-7)

90 mcg

RI 120%

Olijfolie extra vergine

257 mg

Ingrediënten (aflopend)

Extra vierge olijfolie, capsulewand (gelatine, glycerine, water), vitamine K2, vitamine D3, kleurstof (karamel)

Verzendmethode Post NL
Aantal:
- +

Deel via social media

 
249