Gratis verzending in NL vanaf € 45,00

Bonusan - Omega 3 Forte

€ 25,60

Omega 3 - Forte 90 stuks

Kwaliteit én duurzaamheid: dat vindt u in onze nieuwe Omega-3 Forte. Het MSC-keurmerk is bovendien de beste garantie voor een duurzame vangst.

Voor dit product gebruiken we alleen de natuurlijke triglyceridenvorm van omega-3. De triglyceridenvorm is de natuurlijke vorm van visvetzuren. Uit onderzoek blijkt dat deze vorm het best wordt opgenomen in het lichaam en daar het langst actief blijft. In tegenstelling tot kunstmatige ethylesters, zijn visvetzuren in triglyceridenvorm precies zoals de natuur het aanbiedt. Elke capsule Omega-3 Forte bevat de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid EPA en DHA in de natuurlijke 3:2-verhouding.

Steeds meer mensen kiezen voor duurzaamheid. Met onze Omega-3 Forte voorzien we in deze behoefte. Het is gemaakt van 100% Alaska koolvisolie. Alaska koolvis is één van de best beheerde wildvisserijen ter wereld. Het MSC-keurmerk geeft onder andere de garantie dat de visstand op peil blijft, het ecosysteem minimaal wordt beschadigd en de (inter)nationale visserijwetgeving wordt nageleefd. Het hele proces, van vangst tot voedingssupplement, is dus gegarandeerd duurzaam.

Wanneer dagelijks minimaal 250 mg EPA en DHA wordt ingenomen, draagt dit bij tot de normale werking van het hart alsmede de instandhouding van de normale hersenfunctie en een normaal gezichtsvermogen. Bovendien draagt de vervanging van verzadigde vetten door onverzadigde vetten in de voeding bij aan de instandhouding van normale cholesterolgehalten in het bloed.

De visolie in Omega-3 Forte is grondig gefilterd en reukloos gemaakt. De softgelcapsules zijn prettig slikbaar en ideaal voor dagelijks gebruik.

Specificaties

Gegarandeerd vrij van:conserveermiddelen, maïs, lactose, gist, soja, synthetische kleur-, geur-, en smaakstoffen, gluten, toegevoegde sacharose, GGO

Allergenen:vis

Type:softgel

Vorm:ovaal

SoortDHA EPA OMEGA-3 VISOLIE

Doelgroep:50+ HEALTHCITY TIENERS VOLWASSEN MANNEN VOLWASSEN VROUWEN

Actieve ingrediënten

Samenstelling per softgelcapsule:

Visolieconcentraat uit MSC gecertificeerde Alaskakoolvis(min. 33% EPA, min. 22% DHA) 500 mg waarvan EPA 150 mg waarvan DHA 100 mg

Ingrediënten (aflopend)

Visolieconcentraat (bevat vis), capsulewand (gelatine, glycerol, water), antioxidant (natuurlijke gemengde tocoferolen).

Verzendmethode Post NL

Deel via social media

 
 

Fijn dat u belangstelling hebt voor de webshop van Smakelijck. Op zondag is de webshop echter gesloten.

Morgen heten wij u weer van harte welkom om een bestelling te doen in onze webshop.

Ga naar de homepagina

249