Gratis verzending in NL vanaf € 45,00

Bonusan - DHA Forte 200 stuks

€ 62,20

Bonusan DHA Forte is hoog gedoseerd en levert belangrijke bouwstenen voor de hersenen. Daarnaast draagt het bij aan het behoud van scherp zicht. 

Wat nog wel eens wordt vergeten, is dat de hersenen voor 60 procent uit vet bestaan. Het vet in onze hersenen zit opgeslagen in celmembranen. Vooral het omega-3-vetzuur DHA is voor deze celmembranen een belangrijke bouwsteen. 

In tegenstelling tot verzadigde vetzuren, zijn meervoudig onverzadigde vetzuren flexibel. Een hoger gehalte van dit soort vetzuren maakt de celmembranen dus minder stug, wat de hersenfunctie ondersteunt. 

De moeder geeft tijdens het laatste trimester van de zwangerschap en tijdens het geven van borstvoeding grote hoeveelheden meervoudig onverzadigde vetzuren door aan haar kind. Hierbij spreekt ze haar eigen reserves aan, waardoor de dagelijkse behoefte aan essentiële vetzuren uit de voeding toeneemt. Het DHA-gehalte in moedermelk is hoger naarmate een moeder meer vis en andere zeedieren gebruikt. Als u daar niet van houdt is suppletie aan te bevelen.

DHA Forte bevat 225 mg DHA per capsule en heeft een hoge concentratie DHA ten opzichte van EPA (EPA:DHA-verhouding van 2:5). De visvetzuren in dit product zijn aanwezig in de natuurlijke triglyceridenvorm en niet in de vorm van vetzuuresters. 

De visolie is afkomstig van sardines, ansjovis en makreel. Er worden geen bedreigde vissoorten gebruikt. De visolie is gezuiverd en daardoor arm aan zware metalen, dioxines en andere onwenselijke stoffen.

Actieve ingrediënten

Samenstelling per softgelcapsule:

Visolie (50% DHA, 20% EPA)

500 mg

waarvan DHA minimaal

225 mg

waarvan EPA minimaal

90 mg

Ingrediënten (aflopend)

Visolie ((bevat vis) 50% DHA, 20% EPA), capsulewand (gelatine), antioxidant (gemengde tocoferolen).

Claims

DHA draagt bij tot de instandhouding van de normale hersenfunctie

DHA draagt bij tot de instandhouding van een normaal gezichtsvermogen

DHA draagt bij tot de instandhouding van normale triclyceridengehalten in het bloed

EPA en DHA dragen bij tot de normale werking van het hart

Verzendmethode Post NL
Aantal:
- +

Deel via social media

 
249