Gratis verzending in NL vanaf € 45,00

Bonusan - Allium sativum (gefermenteerd) extract

€ 31,30 € 20,00

Allium sativum (gefermenteerd) extract capsules

Knoflook (Allium Sativum) staat erom bekend het immuunsysteem te ondersteunen*. Knoflook is rijk aan unieke zwavelhoudende verbindingen, waarvan alliine de belangrijkste is. In het lichaam wordt deze omgezet in metabolieten, waaronder S-allylcysteïne (SAC) en S-allyl mercaptocysteïne (SMAC) waar de antibacteriële* en antioxidatieve* eigenschappen met name aan worden toegeschreven.

  • Bevat reuk- en smaakloze zwarte knoflook door fermentatie
  • Gestandaardiseerd, dus gegarandeerde hoeveelheid S-allylcysteïne
  • Ondersteunt het immuunsysteem
  • Hoeft niet meer te worden omgezet door het lichaam

60 capsules

Knoflook (Allium Sativum) heeft een zeer breed werkingsgebied. Het staat erom bekend het immuunsysteem te ondersteunen*, draagt bij aan een verantwoord cholesterolgehalte en is daarnaast goed voor hart en bloedvaten. Bovendien biedt het ondersteuning in tijden van stress.

Knoflook is rijk aan unieke zwavelhoudende verbindingen, waarvan alliine de belangrijkste is. In het lichaam wordt deze omgezet in metabolieten. Deze omzetting kan ook buiten het lichaam plaatsvinden door knoflook te fermenteren. Omdat knoflook donker kleurt tijdens dit proces, wordt het ook wel zwarte knoflook genoemd.

Tijdens het fermentatieproces ontstaan metabolieten, waaronder S-allylcysteïne (SAC) en S-allyl mercaptocysteïne (SMAC), waar de antibacteriële* en antioxidatieve* eigenschappen met name aan worden toegeschreven.
De tabletten bevatten alle actieve ingrediënten in een gestandaardiseerde dosering. Eén tablet per dag is voldoende om te profiteren van de gezonde effecten, ook als u niet van knoflook houdt.

* Gezondheidsclaim in afwachting van Europese toelating

Specificaties

Gegarandeerd vrij van:conserveermiddelen, dierlijke substanties, gelatine, GGO, gist, gluten, lactose, maïs, soja, synthetische kleur-, geur-, en smaakstoffen, toegevoegde sacharose

Type:capsule

Actieve ingrediënten

Samenstelling per capsule:

Allium sativum (gefermenteerde knoflook) extract (gestandaardiseerd op minimaal 0,25% S-allylcysteïne)

200 mg

Hulpstoffen

antiklontermiddel (magnesiumstearaat)

microkristallijne cellulose (cellulosegel)

Ingrediënten (aflopend)

Gefermenteerd knoflookextract (Allium sativum), capsulewand (cellulose (HPMC)), vulstof (microkristallijne cellulose (cellulosegel)), antiklontermiddel (magnesiumstearaat).

Gebruik

GebruikTenzij anders aanbevolen 1 maal daags 1-2 capsule(s) tijdens of vlak na de maaltijd innemen.

BewaaradviesDroog en bij kamertemperatuur bewaren. Buiten bereik van kinderen bewaren.

Disclaimer

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Verzendmethode Post NL
Aantal:
- +

Deel via social media

 
249