Gratis verzending in NL vanaf € 45,00

Nature bar - Duurzaam kraamcadeau pakket

€ 21,75

Natuurlijk wil je het perfecte kraamcadeau pakket geven aan iemand die in verwachting is. Het luxe duurzame kraamcadeau pakket van Nature Bar bevat niet alleen iets leuks voor de nieuwe baby maar ook voor de ouders. 

– Babyzeep
– Sisal zeepzakje
– Orange- & Calendulazeep
– Babysokjes (vegan, biologisch katoen)

Verpakt in luxe cadeau verpakking inclusief wenskaart

Natuurlijk wil je het perfecte kraamcadeau pakket geven aan iemand die in verwachting is. Het kraamcadeau pakket van Nature Bar bevat niet alleen iets leuks voor de nieuwe baby maar ook voor de ouders.

Speciaal voor nieuwe ouders hebben wij een luxe kraamcadeau pakketje samengesteld om ouder en baby flink te verwennen. Het luxe duurzame kraampakket bevat solo (vegan) natuurlijke producten en wordt verzonden in een luxe cadeau verpakking inclusief wenskaart.

KRAAMCADEAU VERSTUREN?

Het is op dit moment natuurlijk niet makkelijk om op kraamvisite te gaan. Wil je daarom dat het kraamcadeau versturen naar de nieuwe ouders? Geen probleem! Geef bij het afrekenen een ander bezorgadres op. En wij verzenden het pakketje plus wenskaartje zodat zij blij verrast worden.

Het Kraamcadeau pakket bevat onderstaande natuurlijke producten:

BABYZEEP

De Baby zeep met appel en kamille is perfect voor de meest gevoelige huid. Uiteraard is de baby zeep van Nature Bar helemaal geur- kleurstoffen en parfumvrij.

SINAASAPPEL CALENDULA ZEEP

De sinaasappel- en calendulazeep is favoriet bij velen en perfect voor een gevoelige en geïrriteerde huid die wat extra liefde kan gebruiken. Deze handgemaakte natuurlijke zeep gebruik je voor je hele lichaam, maar ook als handzeep is deze zeep heerlijk verzorgend.

SISAL ZEEPZAKJE

Het sisal zeepzakje is de perfecte toevoeging voor je Nature bar zeep. Zo gaat het verspilling tegen doordat je zeeprestjes die net te klein zijn om vast te houden tot het einde kunt opmaken. Daarnaast biedt dit de oplossing als je de zeep net iets vaker uit je handen laat glijden dan je lief is. Tevens zorgt de combinatie van zeep en de soap pouch voor extra schuim. En wordt je huid tegelijkertijd licht gescrubd. Kortom een win-win-win-win situatie.

(VEGAN) BABYSOKJES

Na een fijne badder sessie wil je natuurlijk warme voetjes houden. In het kraamcadeau pakket vind je luxe paar babysokjes van biologisch katoen. Kortom ook de sokjes zijn helemaal vegan.

NATURE BAR

Nature bar maakt natuurlijke en circulaire zeep met de hand in Amsterdam. De zeep van Nature Bar is ontstaan uit een liefde voor de natuur en de behoefte om beter voor onszelf en de natuur te zorgen.

Duurzaamheid staat centraal bij elke beslissing die Nature Bar neemt; van de beslissing om alleen maar vegan en palmolievrije zeep te maken, tot het composteerbaar verpakkingsmateriaal. Door circulair te zijn en door altijd een stap verder te gaan, creëren we samen een mooiere en schonere wereld.

Verzendmethode Post NL
Aantal:
- +

Deel via social media

 
307