Gratis verzending in NL vanaf € 60,00

Minami - MorDHA Mini

€ 27,95

MORDHA MINI 60 SOFTGELS

VISOLIEPREPARAAT SPECIAAL ONTWIKKELD VOOR KINDEREN VANAF 3 JAAR

MorDHA Mini is speciaal ontwikkeld voor kinderen vanaf 3 jaar en daarom beschikbaar in een zeer kleine softgelcapsule. Met 1 softgel per dag krijgt een kind 250 mg DHA binnen. MorDHA Mini is ook geschikt voor volwassenen die moeite hebben met het slikken van grotere softgels.

DHA ondersteunt de hersenfunctie en het gezichtsvermogen
DHA is goed voor de hersenen. Het is een belangrijke bouwsteen en speelt een rol in het functioneren van de hersenen. DHA ondersteunt daarnaast de conditie van het oog en is goed voor het gezichtsvermogen. Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg DHA. Kinderen vanaf 6 jaar kunnen overstappen op MorEPA Mini.

Minami
Minami is een internationaal visolie-merk dat in Nederland wordt gedistribueerd door Vitals. Minami en Vitals hebben elkaar gevonden door een gedeelde ambitie om voedingssupplementen aan te bieden van de hoogste zuiverheid en kwaliteit.

De basis van elk Minami-product bestaat uit hoogwaardige omega 3-vetzuren (uit visolie of uit algen). Minami gebruikt hiervoor een gepatenteerde milieuvriendelijke productiemethode (superkritische CO2-extractie). Hierdoor worden zeer hoge doseringen omega 3 en een niet te evenaren zuiverheid bereikt. Superkritische CO2-extractie vindt plaats bij lagere temperaturen. Dat is van groot belang voor het behouden van de gunstige eigenschappen van de kwetsbare onverzadigde omega 3-vetzuren. Daarnaast worden er bij CO2-extractie geen chemische oplosmiddelen gebruikt, die anders in de olie achter zouden kunnen blijven. De producten van Minami staan bekend om de uitzonderlijk hoge kwaliteit en zuiverheid. Bij elke productie wordt door externe laboratoria de zuiverheid geanalyseerd. Zeker bij visolie is deze zorgvuldigheid heel erg belangrijk, omdat vis tegenwoordig helaas verontreinigingen kan bevatten door vervuiling van zeewater

Toegestane gezondheidsclaims:

 • DHA is een belangrijke bouwsteen voor de hersenen en is goed voor de hersenfunctie bij een dagelijkse inname van 250 mg DHA
 • DHA ondersteunt het gezichtsvermogen bij een dagelijkse inname van 250 mg DHA
 • Samenstelling per softgel (dagdosering):  
  Diepzeevisolieconcentraat 415 mg
  Totaal omega 3-vetzuren 332 mg
  Waarvan:  
     DHA (docosahexaeenzuur)  250 mg
     EPA (eicosapentaeenzuur) 54 mg

  Ingrediƫnten:
  Diepzeevisolieconcentraat (uit ansjovis, sardine en makreel), visgelatine, bevochtigingsmiddel: glycerol, aardbeienaroma, antioxidant: mix van rozemarijn- en tocoferolrijk extract (Miradoxan).

   

  Bevat geen:

  Gluten, lactose, GMO, conserveringsmiddelen en synthetische geur- en kleurstoffen.

  Allergie-info:
  Bevat vis.

  Gebruik:
  Bij een maaltijd innemen met water of de softgels stukkauwen. Voor kinderen vanaf 3 jaar: 1 softgel per dag. De inhoud van de softgels kan ook gemengd worden met voedsel. Voor volwassenen: 2 softgels per dag of zoals geadviseerd.

 •  

 •  

 • Dit product is een voedingssupplement (Vetzurenpreparaat).

 •  

  Houd u aan de aanbevolen dosering.

   

  Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

   

  Buiten bereik van jonge kinderen houden.

   

  Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

   

  Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Verzendmethode Post NL
Aantal:
- +

Deel via social media

 
307