Gratis verzending in NL vanaf € 60,00

Nature Bar - Heermoes & Mint Shampoobar

€ 8,95

De speciale formule van biologische oliën, heermoes en mint reinigen op een milde manier en ondersteunen het herstellende vermogen van je haar.

– Circulair hoofdingrediënt: Heermoes
– Handgemaakt in Amsterdam
– Vegan & dierproef vrij
– Vrij van palmolie, plastic, parabenen, SLS
– Composteerbare verpakking
– 100 gr

Magisch (circulair) ingrediënt: Heermoes
Ik hoor je denken; heermoes, nooit van gehoord. Wellicht dat volksnaam akkerpaardenstaart of de wetenschappelijke naam Equisetum Arvense je iets zegt. Ook niet? Geen paniek ik leg je hier haarfijn uit waarom ik in deze shampoo bar kies voor het circulaire ingrediënt heermoes.

Heermoes bevat het mineraal met de naam seleniun. Van dit mineraal wordt gezegd dat het je haar niet alleen sterker maakt maar ook meer glans en volume geeft. Hermoes wordt door velen gezien als een lastig onkruid. En dat is niet gek want de wortels gaan diep en het kruid breekt snel af. Je kunt je voorstellen dat mijn ouders erg enthousiast waren toen ik iets in dit kruid zag. Wat bij hun hele stukken overwoekerde. De Heermoes die je terug vindt in deze shampoo bar is hand geplukt in Terschuur.

Nature Bar
Handgemaakte en natuurlijk zeep van Nature Bar. Elke zeep is gemaakt op basis van rijke biologische oliën en lokale natuurlijke ingrediënten. Hiervoor werken wij samen met lokale ondernemers. Daarnaast produceren wij op een duurzame manier, van ingrediënten tot verpakkingsmateriaal bij elke stap nemen wij onze verantwoordelijkheid. Zo is elke zeep palmolie vrij en vegan.

Ingrediënten
Verzeepte oliën van olijf*, kokos*, zonnebloem*, castor* en shea boter*, water, heermoes, groene klei, calendula*, sodium lactaat, etherische olie van mint, rozemarijn en eucalyptus.
*van gecertificeerd biologische herkomst 

Verzendmethode Post NL
Aantal:
- +

Deel via social media

 
300