Gratis verzending in NL vanaf € 50,00

Avril - Shampoobar voor vet haar

€ 7,00

Bevat organische essentiële olie (niet aanbevolen voor zwangere vrouwen)

Gemaakt in Frankrijk

Veganistisch

Recycleerbare kartonnen verpakking

Koude verzeping is een traditioneel fabricageproces voor shampoo's waarbij alle deugden van de oliën bewaard blijven, in tegenstelling tot warme fabricage waarbij de ingrediënten gedenatureerd kunnen worden. Zo wordt de reiniging met Avril koudshampoo een echte behandeling omdat je hoofdhuid en je haar ten volle profiteren van de weldaden van de plantaardige oliën. Het andere voordeel van koudshampoo is dat het een ambachtelijk proces is dat niet geïndustrialiseerd kan worden. De shampoo die u ontvangt zal daarom uniek zijn met zijn kleine onvolkomenheden als gevolg van het handmatige fabricageproces. Let op: het kan enige tijd duren voordat uw haar volledig profiteert van de voordelen van een koude shampoo, vooral als u gewoonlijk een vloeibare shampoo gebruikt. Dit is volkomen normaal!

Gebruik:

De shampoo rechtstreeks op nat haar en hoofdhuid aanbrengen, tot schuim inmasseren en vervolgens grondig uitspoelen met schoon water.

Extern gebruik. Vermijd contact met ogen en slijmvliezen. In geval van contact met de ogen, grondig spoelen met helder water. Vermijd langdurige blootstelling aan licht.

Verwijderd houden van water en spatten.

Dit product kan de neiging hebben te verkleuren. Niet blootstellen aan direct licht, zonlicht of hitte.

100 gram 

Ingredienten: 

Natriumolivaat**, Natriumcacaoaat**, Aqua, Glycerin**, Natrium Castorate**, Cedrus Atlantica Bark Oil*, Montmorillonite, Salvia Sclarea Oil*, Linalool, Limonene, Geraniol.

* Van biologische landbouw

** Verwerkt met biologische ingrediënten

Verzendmethode Post NL
Aantal:
- +

Deel via social media

 
300