Gratis verzending in NL vanaf € 45,00

More Natural - Rosehip-olie koudgeperst en biologisch

€ 15,99
  • Vrij van Parabenen, Sulfaat, Siliconen, Alcohol
  • Vermindert zichtbaarheid van littekens & pigmentvlekken
  • Vermindert tekenen van huidveroudering
  • Zeer goed te mengen met essentiële oliën & draagoliën
  • Inhoud 50 mL

Deze ongeraffineerde, koudgeperste, Rosehip-olie, ook wel Rozenbottelzaadolie genoemd, is rijk aan linolzuur (omega 3), linoleenzuur (omega 6) en pro-vitamine A (retinezuur). Onze Chileense rosehip-olie is van de hoogste kwaliteit en bevat zelfs 30-40% Alpha Linoleenzuur. Een absolute topper dus!

De Rosehip-olie van Møre heeft een heerlijk aardse en warme geur. Die lichtelijk naar chocolade ruikt. Rozenbottels zijn de vruchten van een rozenstruik en bevatten tientallen kleine wit-gele rozenbottel-olie zaadjes.  De olie wordt koudgeperst, dit betekent dat er geen hoge temperaturen worden gebruikt tijdens de persing. Op deze manier blijven alle kostbare eigenschappen van de zaden intact. Hieruit komt een prachtige oranjekleurige, bijna rode olie waarvan is aangetoond dat deze de tekenen van huidveroudering en vele andere huidaandoeningen vermindert.

Zo zorgen de hoge concentraties vitamine C in de olie voor elastine- en collageenproductie. Samen stimuleert dit de celvernieuwing. De olie dringt diep in de huid door en stabiliseert de vochthuishouding. Ook hierdoor helpt de olie fijne lijntjes en andere tekenen van huidveroudering voorkomen. De hoge concentraties linol- en linoleenzuur verminderen hyperpigmentatie. Littekens en ouderdomsvlekken kunnen daardoor vervagen en verminderen.

De vitamine A in de rosehipolie helpt de talgproductie in de huid verminderen. Wanneer de huid minder talg produceert, worden mee-eters en andere huidonzuiverheden zoals bijvoorbeeld acne voorkomen. Naast het voorkomen van acne werkt de olie ook bijzonder goed bij het behandelen van acne littekens. Met name donkere (oude) acne-littekens vervagen bij gebruik van rosehip-olie.

Gebruik: Masseer een paar druppels eenmaal daags, het liefst s’avonds voor het slapen gaan, op een gereinigde huid. Je kunt de rosehipolie ook uitermate goed gebruiken voor een huisgemaakte body butter.

Ingredienten: 

Biologische ongeraffineerde Rosehip-olie

INCI: Rosa Canina Seed Oil

Allergie informatie: Onze Rosehip-olie is alleen voor extern gebruik. Probeer de olie eerst altijd uit op een klein stukje huid. Vermijd direct contact met de ogen. Bij aanraking met de ogen onmiddellijk grondig met veel water uitspoelen. Niet gebruiken bij open of geïrriteerde huid. Stop het gebruik als er overgevoeligheidsreacties optreden. Buiten het bereik van kinderen houden.Donker en afgesloten bewaren. Niet gebruiken als de sluiting gebroken of beschadigd is.

Verzendmethode Post NL
Aantal:
- +

Deel via social media

 
292