Gratis verzending in NL vanaf € 45,00

More Natural - Amerikaanse bentoniet Kleipoeder

€ 6,95
  • Geschikt voor de onzuivere huid
  • Heeft een ontgiftende werking
  • Herstelt en vermindert huidirritaties
  • Vermindert littekens en pigmentvlekjes
  • Inhoud 80 Gram
  • Calcium bentoniet klei staat bekend om zijn hoog-absorberende werking. Deze klei poeder zit vol mineralen zoals ijzer, silica en aluminium. Het helpt de huid te zuiveren en maakt de huid natuurlijk zacht.
  • Bentoniet klei heeft een ontgiftende werking. Door de ionen in de klei onttrekt het afvalstoffen en onzuiverheden uit de huid. Om deze reden wordt bentonietklei gezien als een gezonde, natuurlijke reiniger voor de huid. Ook voedt de klei de huid door de vele werkzame mineralen. Reinigen en verzorgen: met bentonietklei sla je twee vliegen in één klap!

Gebruik: 

Meng 1 tot 2 eetlepels bentoniet kleipoeder met 1 tot 2 eetlepels appelciderazijn (lauw water) in een niet-metalen kom. Breng het mengsel aan op het gezicht en laat het 15 tot 20 minuten inwerken. Spoel het gezicht af en voltooi de gezichtsbehandeling met een hydraterende crème of shea butter.

Ingredienten: Calcium Bentoniet Klei
INCI: Bentonite clay

Allergie informatie: 

Deze bentoniet klei poeder heeft een sterk absorberende en zuiverende werking. Om die reden is het raadzaam de klei niet vaker dan één à twee keer in de week te gebruiken. Een lichte tinteling voelen tijdens het aanbrengen is normaal. De klei poeder is geschikt voor uitwendig gebruik.

Onze natuurlijke klei is geheel vrij van zware metalen, schadelijke stoffen of synthetische geurstoffen.

Verzendmethode Post NL

Deel via social media

 
 

Fijn dat u belangstelling hebt voor de webshop van Smakelijck. Op zondag is de webshop echter gesloten.

Morgen heten wij u weer van harte welkom om een bestelling te doen in onze webshop.

Ga naar de homepagina

292