Gratis verzending in NL vanaf € 45,00

Ohm - Deodorant Rose 120 gram

€ 22,00

De deodorant poeder van The Ohm collection is een natuurlijke deodorant in poedervorm. Deodorant poeder is veilig, langer werkzaam, ruikt beter en geeft een langer fris resultaat. De deodorant poeder is aluminiumvrij en is niet schadelijk voor uw huid of kleding. De deodorant poeder is gemaakt van de essentiële oliën gecombineerd met natriumcarbonaat.

Dankzij de alkaliserende werking van natriumcarbonaat op de transpiratie blijft het lichaam fris geuren. Bij het maken van deze deodorant poeder wordt de olië van de rozenbloem gebruikt, om zo de heerlijke en intense geur van de roos te verkriijgen. De rozenextract is van hoge kwaliteit en is biologisch of wildcrafted.

The Ohm collection heeft verschillende varianten van de deodorant poeder. The ohm collection deodorant poeder heeft de volgende eigenschappen:

  • Aluminium vrij
  • 5 tot 6 maanden met 1 verpakking. Het is dus erg voordelig
  • Heeft een excentrieke geur
  • Het heeft een lange werking, het blijft minstens 12 tot 24 uur actief
  • Geeft langer en fris resultaat

Verpakking:

Deodorant poeder van The Ohm collectionmet rozen extract zit in een leuk metalen busje van 120 gram. Het deodorant poeder busje heeft verschillende standen,waardoor u zelf de hoeveelheid kan bepalen.

Ingrediënten:

Sodium bicarbonate, rosa damascena flower oil, lepidium meyenii root extract, celendula officinalis flower, amethyst powder, cedrus atlantica bark oil, melaleuca alternifolia leaf oil.

Gebruik:

Breng een klein beetje deodorant poeder aan op uw oksels voor een 24-uur durende frisheid.

Allergieadvies:

Wanneer er irritaties of problemen optreden bij het gebruik van deze natuurlijke deodorant, kunt u het beste stoppen met het gebruiken van dit product.

Bewaaradvies/ houdbaarheid:

De the ohm collection natuurlijke deodorant poeder bewaart u het liefst op een koele en droge plek.

Verzendmethode Post NL
Aantal:
- +

Deel via social media

 
293