IMG_4665
Maandag 28 mei 2018

Winactie Selnature!

Vandaag op deze stralende dag start ik met een superleuke winactie. Samen met Selnature geef ik 2 pakketjes weg met heerlijke, pure producten.

Via Facebook kwam ik in contact met Jacques van Selnature.com. Zij importeren puur en traditioneel gewonnen Keltisch zeezout rechtstreeks vanuit de Sel de Guérande naar Nederland. Daarnaast bieden ze in de webshop allerlei mooie en pure producten aan van allerlei variatie Keltisch Zeezout tot pure, biologische kokosolie en meer. Een bezoekje aan de website is een aanrader: https://www.selnature.com


Vandaag op deze stralende dag start ik met een superleuke winactie. Samen met Selnature geef ik 2 pakketjes weg met heerlijke, pure producten.

Via Facebook kwam ik in contact met Jacques van Selnature.com. Zij importeren puur en traditioneel gewonnen Keltisch zeezout rechtstreeks vanuit de Sel de Guérande naar Nederland. Daarnaast bieden ze in de webshop allerlei mooie en pure producten aan van allerlei variaties Keltisch Zeezout tot pure, biologische kokosolie en meer. Een bezoekje aan de website is een aanrader: https://www.selnature.com

Wat kun je winnen? 

We geven 2 pakketjes weg met een aantal heerlijke en eerlijke producten: Een potje met 100% Keltisch zeezout, een hervulbare zoutmolen met Keltisch zeezout gemengd met biologische zwarte peper, een heerlijke natuurlijke bruisbal in de geur framboos (m'n hele huis ruikt hier inmiddels naar :-)) en een potje pure kokosolie van Organicfarm van 230 milliliter.

100% Keltisch Zeezout

Selnature grof Keltisch zeezout is ongewassen, ongeraffineerd en wordt met de hand volgens oude Keltische tradities gewonnen in de Guérande-streek in Bretagne, Frankrijk. Selnature grof Keltisch zeezout wordt gewonnen door de zoutboeren van Le Guérandais. Het mineraalrijke Keltisch zeezout is natuurlijk te gebruiken in de (biologische) keuken maar ook geschikt om als badzout te gebruiken of om een solé van te maken, een glas water met een zoutoplossing om de dag mineraalrijk te starten. Het grof Keltisch zeezout kenmerkt zich door de wat grijzige kleur (vanwege de zoutwinning op een bodem van klei) en door het ietwat vochtige karakter.

Zoutmolen met Keltisch zout met zwarte peper

Deze navulbare zoutmolen van ‘Le Guérandais’,  met het gedroogd Keltisch zeezout en zwarte biologische peperkorrels uit Bretagne, geeft jouw gerechten net dat beetje extra 'bite'. De molen onthult alle smaken van het ongeraffineerde zeezout uit Guérande en de zwarte peper die op biologische en duurzame wijze zijn geoogst. De inhoud is 100% natuurlijk , geen conserveringsmiddelen , geen additieven of kunstmatige smaakstoffen . Deze handige zoutmolen biedt een mix van harmonieuze smaken en is direct te gebruiken in de keuken of aan tafel. De zoutmolen eenvoudig in twee maalstanden te zetten en is van glas in combinatie met BPA vrij kunststof.

Bruisbal - Framboos

Een feest in bad! Een primeur in de wereld, want zover wij weten is er nog nooit een bruisbal gemaakt met als basis het Keltisch zeezout. Deze unieke handgemaakte bruisbal bestaat, naast het Selnature Keltisch zeezout, uit een heerlijke ruikende en verzorgende etherische olie. De geuren die vrijkomen zijn werkelijk fantastisch en ontspannend. Daarnaast zal de huid ook alle goede mineralen opnemen die in het Keltisch zeezout aanwezig zijn.

De grote bruisballen hebben een gewicht van circa 200 gram en hebben een  bruistijd van meer dan 5 minuten! Binnenkort zijn deze bruisballen ook te vinden in de webshop van Smakelijck.nl!

Kokosolie van Organic Farm

Deze heerlijke biologische virgin kokosolie Organicfarm wordt gemaakt in Vietnam waar de kokosnoot oogsters en onze kokosolie experts in de fabriek onder goede werkomstandigheden werken. De fabriek heeft een eigen kokosboomgaard waar de kokosbomen zonder synthetische bestrijdingsmiddelen, genetische modificatie of kunstmest groeien. Organicfarm kokosolie wordt gemaakt volgens voedingswaarde beschermende systemen die zonder verhitting de kokosolie uit het kokosvruchtvlees wint. Tijdens het productieproces van de zuivere kokosolie wordt de temperatuur van 40 graden nooit overschreden om de natuurlijke voordelen van de kokos te behouden. Organicfarm heeft 49,25% aan laurinezuur en 63,53% middel lange keten vetzuren.  

Wat moet je doen?

Stuur een email met als onderwerp 'Winactie' naar info@smakelijck.nl en vermeldt hierin je volledige naam en adresgegevens. Op woensdagochtend 30 mei om 10 uur sluit de winactie en worden de winnaars uitgeloot en krijgen persoonlijk bericht. 

Kun je niet zolang wachten? 

Met de code: smakelijck15 krijg je vanaf vandaag al 15% korting op het gehele assortiment van Selnature.com

Een fijne dag, ook namens Jaques van Selnature.com,

Liefs, Williene

PS: Na de winactie worden alle emails met je adresgegevens verwijderd en gebruiken we je emailadres niet voor andere doeleinden zoals nieuwsbrieven e.d. Je adresgegevens zijn veilig en voor niemand ter inzage. 

Labels:
Omdat er best veel vraag is naar soepen zonder E-nummers opnieuw een soeprecept. Dit keer het...
lees verder
Lasagne is een ideale ovenschotel. Je kunt het goed van tevoren klaarmaken, je kunt 'm in...
lees verder
Deze cheesecakejes zijn glutenvrij en vrij van geraffineerde suikers. En ze zijn...
lees verder
In mijn rijsttafel recepten staat een recept van bami. Dit is de bami zoals je hem bij de Chinees...
lees verder
Hartige taarten zijn vaak gemakkelijk te maken en het is weer eens wat anders...
lees verder
Een recept wat her en der over het internet dwarrelt en waarvan ik niet zo snel kan vinden...
lees verder

0 opmerkingen

Er zijn nog geen reacties op deze blog geplaatst.

In verband met SPAM dient u hieronder de beveiligingscode over te nemen:

190
190