Een heerlijke, frisse saus bij gebakken, maar ook bij koude, gerookte vis is een...
lees verder
Ik kreeg behoorlijk wat vragen over mayonaise. Welke ik gebruik en of ik ook een recept had....
lees verder
Al zijn de temperaturen een stuk koeler dan afgelopen dagen, een lekkere Freakshake gaat er...
lees verder
  Heerlijk op een koude winterse dag. Bruine bonensoep. Het recept voor deze soep...
lees verder
Deze week is het de Nationale Week Zonder Vlees. Tientallen supermarkten, producenten,...
lees verder
          Een echte klassieker, dit recept. Hij komt...
lees verder

4 opmerkingen
  • wilma
    wilma donderdag 23 feb 2012 om 02:11
    We hebben even meegekeken hier!Jakkes.Maar het is dus niet alleen Amerika!
    Hier halen we ook geen M.ac hoor,klef en zo,brr.
    Groet, Wilma
    • Smakelijck E-nummer vrij! donderdag 23 feb 2012 om 13:18
      Vies he? Het verbaasde met niet echt, maar vond het wel vies om te zien.

      Groetjes Williene
  • a jassen
    a jassen woensdag 22 feb 2012 om 13:22
    boekje met alle e-nummers:
    http://www.bouillonmagazine.nl/estoffen.php


    applicatie voor iPhone en iPad:
    http://www.bouillonmagazine.nl/iphone-app/
    • Smakelijck E-nummer vrij! woensdag 22 feb 2012 om 14:22
      Hallo,

      Bedankt voor je links. Het boekje kennen we waarschijnlijk allemaal hier al :-)

      Groetjes, Williene
In verband met SPAM dient u hieronder de beveiligingscode over te nemen:

190
190