Zelf vind ik winterse gerechten heerlijk in de wintermaanden. Lekkere, stevige kost en een beetje...
lees verder
Nu is het seizoen om lekkere (zoet)zure appels te plukken. Je kunt hiervoor naar de pluktuin, of...
lees verder
Een heerlijke frisse saus, die absoluut onmisbaar is bij een pittig gerecht als een curry....
lees verder
Vandaag is mijn verjaardag, en wie jarig is trakteert! Daarom verloot ik 5 Smakelijck Zomer...
lees verder
Ben jij ook een theeleut, maar probeer je suiker te mijden? Let dan goed op en bekijk deze...
lees verder
Ik serveer vrijwel altijd een (aantal) bijgerechten bij de maaltijd. Zo is er altijd wel iets bij...
lees verder

4 opmerkingen
  • wilma
    wilma donderdag 23 feb 2012 om 02:11
    We hebben even meegekeken hier!Jakkes.Maar het is dus niet alleen Amerika!
    Hier halen we ook geen M.ac hoor,klef en zo,brr.
    Groet, Wilma
    • Smakelijck E-nummer vrij! donderdag 23 feb 2012 om 13:18
      Vies he? Het verbaasde met niet echt, maar vond het wel vies om te zien.

      Groetjes Williene
  • a jassen
    a jassen woensdag 22 feb 2012 om 13:22
    boekje met alle e-nummers:
    http://www.bouillonmagazine.nl/estoffen.php


    applicatie voor iPhone en iPad:
    http://www.bouillonmagazine.nl/iphone-app/
    • Smakelijck E-nummer vrij! woensdag 22 feb 2012 om 14:22
      Hallo,

      Bedankt voor je links. Het boekje kennen we waarschijnlijk allemaal hier al :-)

      Groetjes, Williene
In verband met SPAM dient u hieronder de beveiligingscode over te nemen:

190
190