Oeps, ze waren zo lekker dat ik geen foto meer kon maken ;-) Maar ik ga ze zeker nog eens bakken,...
lees verder
  In het tijdschrift 'De tuin op tafel' (Leuk tijdschrift als je houdt van...
lees verder
  Afgelopen maanden heb ik hard gewerkt aan een uiterst geheim recept . Het recept is erg...
lees verder
  Vandaag start de voorverkoop van Smakelijck deel 2: Groenten voor elk moment van...
lees verder
Oke, aangezien jullie staan te springen om nieuwe recepten wil ik eerst beginnen met het plaatsen...
lees verder
Even geleden hebben we je het één en ander verteld over kaneel, nu wil ik een ander specerij de...
lees verder

4 opmerkingen
  • wilma
    wilma donderdag 23 feb 2012 om 02:11
    We hebben even meegekeken hier!Jakkes.Maar het is dus niet alleen Amerika!
    Hier halen we ook geen M.ac hoor,klef en zo,brr.
    Groet, Wilma
    • Smakelijck E-nummer vrij! donderdag 23 feb 2012 om 13:18
      Vies he? Het verbaasde met niet echt, maar vond het wel vies om te zien.

      Groetjes Williene
  • a jassen
    a jassen woensdag 22 feb 2012 om 13:22
    boekje met alle e-nummers:
    http://www.bouillonmagazine.nl/estoffen.php


    applicatie voor iPhone en iPad:
    http://www.bouillonmagazine.nl/iphone-app/
    • Smakelijck E-nummer vrij! woensdag 22 feb 2012 om 14:22
      Hallo,

      Bedankt voor je links. Het boekje kennen we waarschijnlijk allemaal hier al :-)

      Groetjes, Williene
In verband met SPAM dient u hieronder de beveiligingscode over te nemen:

190
190