Dit recept bewijst dat koken met pure ingrediënten echt niet heel veel meer tijd kost en ook...
lees verder
Een heerlijke chocolade flik op een stokje. Een erg leuke traktatie of een leuk...
lees verder
Van Mexicaans gaan we zo over in Italiaans. We reizen heel wat af in onze recepten...  ...
lees verder
Deze heerlijke mangochutney komt uit het kookboek 'Sauzen' van chefkok Peter Auer. Ik ben...
lees verder
Spinazie is een veelzijdige groente die je kunt koken, wokken, rauw kunt eten in salades,...
lees verder
Zin in taart, maar geen tijd (of zin) om lang in de keuken te staan? Dan is dit een ideaal...
lees verder

4 opmerkingen
  • wilma
    wilma donderdag 23 feb 2012 om 02:11
    We hebben even meegekeken hier!Jakkes.Maar het is dus niet alleen Amerika!
    Hier halen we ook geen M.ac hoor,klef en zo,brr.
    Groet, Wilma
    • Smakelijck E-nummer vrij! donderdag 23 feb 2012 om 13:18
      Vies he? Het verbaasde met niet echt, maar vond het wel vies om te zien.

      Groetjes Williene
  • a jassen
    a jassen woensdag 22 feb 2012 om 13:22
    boekje met alle e-nummers:
    http://www.bouillonmagazine.nl/estoffen.php


    applicatie voor iPhone en iPad:
    http://www.bouillonmagazine.nl/iphone-app/
    • Smakelijck E-nummer vrij! woensdag 22 feb 2012 om 14:22
      Hallo,

      Bedankt voor je links. Het boekje kennen we waarschijnlijk allemaal hier al :-)

      Groetjes, Williene
In verband met SPAM dient u hieronder de beveiligingscode over te nemen:

190
190