Soms is het fijn om een kijkje te nemen in andermans eetpatroon. Niet om het helemaal over te...
lees verder
Al een tijdje stond dit brood bij m'n favorieten om eens uit te proberen. Het is een recept van...
lees verder
Een bloglezer vroeg naar mijn recept voor gewone, ouderwetse appeltaart. En nu het...
lees verder
Dit is het recept voor hele makkelijke nasi en bami. Het is vergelijkbaar met de nasi en bami...
lees verder
In november heb ik een aantal rijsttafel recepten geplaatst. Dit is ook typisch een gerecht wat...
lees verder
  Superfood, dat is zeewier. Het komt steeds meer in opmars, en ze zijn het er...
lees verder

5 opmerkingen
  • Diana
    Diana donderdag 14 mrt 2013 om 17:02
    Ja super goed artikel, ik heb hem ook gedeeld :)Bedankt!
    • Smakelijck E-nummer vrij! donderdag 14 mrt 2013 om 19:53
      Ik zag het inderdaad ;-)

      Groetjes Williene
  • Anonymous
    Anonymous donderdag 14 mrt 2013 om 13:20
    oke dank je! dus die gaan we ook maar proberen te vermijden! Arla gebruikt het veel.
    groet
    Elsa
  • Anonymous
    Anonymous donderdag 14 mrt 2013 om 13:13
    wij letten zeker op de laatste paar maanden. Is moeilijk, maar niet onmogelijk.

    Mag ik vragen waar hoort BIETSUIKER thuis in je rijtje van suikers? Het staat vaak op verpakkingen van Arla kwark yoghurt, maar kom het ook wel eens elders tegen.
    • Smakelijck E-nummer vrij! donderdag 14 mrt 2013 om 13:17
      Bedankt voor je reactie!

      Bietsuiker is gewone witte suiker. Ik ben dit nog nooit tegengekomen. Vind ik ook echt een vorm van misleiding. Het klinkt gezonder, maar witte suiker komt uit suikerbieten en wordt daarom ook wel bietsuiker genoemd. Ik had het echter nog nooit op een verpakking gelezen.

      Succes ermee!

      Groetjes, Williene
In verband met SPAM dient u hieronder de beveiligingscode over te nemen:

190
190