In mijn vorige blog schreef ik al over hachee in combinatie met rode kool. Maar hachee is ook...
lees verder
Het is weer bijna weekend, dus tijd voor een weekend recept :-) Zoals velen wel weten, eet ik al...
lees verder
Bij patat is het vaak wel lekker om er wat 'bij' te hebben. Maar als je E-nummervrij gaat eten is...
lees verder
  Mmm, heerlijk deze knapperige uienringen. Een lekker hapje voor oudejaarsavond...
lees verder
Dit supersnelle (alhoewel, spinazie vers uit de tuin, moet je heel goed wassen en dat...
lees verder
Plastic! Waar je ook bent of waar je ook komt, overal zie of kom je in contact met plastic....
lees verder

5 opmerkingen
  • Diana
    Diana donderdag 14 mrt 2013 om 17:02
    Ja super goed artikel, ik heb hem ook gedeeld :)Bedankt!
    • Smakelijck E-nummer vrij! donderdag 14 mrt 2013 om 19:53
      Ik zag het inderdaad ;-)

      Groetjes Williene
  • Anonymous
    Anonymous donderdag 14 mrt 2013 om 13:20
    oke dank je! dus die gaan we ook maar proberen te vermijden! Arla gebruikt het veel.
    groet
    Elsa
  • Anonymous
    Anonymous donderdag 14 mrt 2013 om 13:13
    wij letten zeker op de laatste paar maanden. Is moeilijk, maar niet onmogelijk.

    Mag ik vragen waar hoort BIETSUIKER thuis in je rijtje van suikers? Het staat vaak op verpakkingen van Arla kwark yoghurt, maar kom het ook wel eens elders tegen.
    • Smakelijck E-nummer vrij! donderdag 14 mrt 2013 om 13:17
      Bedankt voor je reactie!

      Bietsuiker is gewone witte suiker. Ik ben dit nog nooit tegengekomen. Vind ik ook echt een vorm van misleiding. Het klinkt gezonder, maar witte suiker komt uit suikerbieten en wordt daarom ook wel bietsuiker genoemd. Ik had het echter nog nooit op een verpakking gelezen.

      Succes ermee!

      Groetjes, Williene
In verband met SPAM dient u hieronder de beveiligingscode over te nemen:

190
190