Ik denk dat we allemaal wel kaneel in huis hebben en regelmatig gebruiken. Niet alleen voor in de...
lees verder
Een klassieker waar heel wat varianten van bestaan! Onderstaande ingredienten horen wat mij...
lees verder
Deze cupcakes zijn glutenvrij en suikervrij! Een lekkere traktatie voor een feestje of...
lees verder
Gelukkig, eindelijk lijkt het weer wat beter te worden! We hebben lang in de kou...
lees verder
    Let op: Dit is een recept met geraffineerde suikers. Toen ik dit recept...
lees verder
De weersvoorspellingen voor komende week zien er weer goed uit. Dat betekent vaak veel buiten...
lees verder

5 opmerkingen
  • Diana
    Diana donderdag 14 mrt 2013 om 17:02
    Ja super goed artikel, ik heb hem ook gedeeld :)Bedankt!
    • Smakelijck E-nummer vrij! donderdag 14 mrt 2013 om 19:53
      Ik zag het inderdaad ;-)

      Groetjes Williene
  • Anonymous
    Anonymous donderdag 14 mrt 2013 om 13:20
    oke dank je! dus die gaan we ook maar proberen te vermijden! Arla gebruikt het veel.
    groet
    Elsa
  • Anonymous
    Anonymous donderdag 14 mrt 2013 om 13:13
    wij letten zeker op de laatste paar maanden. Is moeilijk, maar niet onmogelijk.

    Mag ik vragen waar hoort BIETSUIKER thuis in je rijtje van suikers? Het staat vaak op verpakkingen van Arla kwark yoghurt, maar kom het ook wel eens elders tegen.
    • Smakelijck E-nummer vrij! donderdag 14 mrt 2013 om 13:17
      Bedankt voor je reactie!

      Bietsuiker is gewone witte suiker. Ik ben dit nog nooit tegengekomen. Vind ik ook echt een vorm van misleiding. Het klinkt gezonder, maar witte suiker komt uit suikerbieten en wordt daarom ook wel bietsuiker genoemd. Ik had het echter nog nooit op een verpakking gelezen.

      Succes ermee!

      Groetjes, Williene
In verband met SPAM dient u hieronder de beveiligingscode over te nemen:

190
190