Doordeweek wil je vaak niet teveel tijd in de keuken staan, een makkelijke snelle maaltijd is dan...
lees verder
De vakantieperiode is voor de meesten weer aangebroken. Het ideale moment dus om wat tips te...
lees verder
Na de lijst van afgelopen maandag hoe mijn eetpatroon eruit ziet ook het eet 'schema' van...
lees verder
De vorige keer had ik beloofd om verder in te gaan op het stapelen van voeding tegen kanker....
lees verder
Het is al een hele tijd geleden dat ik een aantal recepten voor salades heb geschreven....
lees verder
Biologische voeding is helaas een stuk duurder dan niet biologische voeding. Gelukkig gaan...
lees verder

5 opmerkingen
  • Diana
    Diana donderdag 14 mrt 2013 om 17:02
    Ja super goed artikel, ik heb hem ook gedeeld :)Bedankt!
    • Smakelijck E-nummer vrij! donderdag 14 mrt 2013 om 19:53
      Ik zag het inderdaad ;-)

      Groetjes Williene
  • Anonymous
    Anonymous donderdag 14 mrt 2013 om 13:20
    oke dank je! dus die gaan we ook maar proberen te vermijden! Arla gebruikt het veel.
    groet
    Elsa
  • Anonymous
    Anonymous donderdag 14 mrt 2013 om 13:13
    wij letten zeker op de laatste paar maanden. Is moeilijk, maar niet onmogelijk.

    Mag ik vragen waar hoort BIETSUIKER thuis in je rijtje van suikers? Het staat vaak op verpakkingen van Arla kwark yoghurt, maar kom het ook wel eens elders tegen.
    • Smakelijck E-nummer vrij! donderdag 14 mrt 2013 om 13:17
      Bedankt voor je reactie!

      Bietsuiker is gewone witte suiker. Ik ben dit nog nooit tegengekomen. Vind ik ook echt een vorm van misleiding. Het klinkt gezonder, maar witte suiker komt uit suikerbieten en wordt daarom ook wel bietsuiker genoemd. Ik had het echter nog nooit op een verpakking gelezen.

      Succes ermee!

      Groetjes, Williene
In verband met SPAM dient u hieronder de beveiligingscode over te nemen:

190
190