Let op: Dit is een recept met geraffineerde suikers. Toen ik dit recept plaatste op...
lees verder
Wat een prachtige inzendingen kwamen er binnen, afgelopen dagen. Zowel via Facebook als via de...
lees verder
Mijn eerste kookboek, Smakelijck Gezond & Gevarieerd! Te bestellen via...
lees verder
Op sommige recepten krijg ik ontzettend veel enthousiaste reacties. De kip uit de oven, uit...
lees verder
Een recept wat lekker snel klaar is en toch goed voedzaam en vullend, dat zijn deze taco's. Een...
lees verder
  Vanmiddag werden de kookboeken Smakelijck Zoet! bij mij afgeleverd! De rest van de...
lees verder

5 opmerkingen
  • Diana
    Diana donderdag 14 mrt 2013 om 17:02
    Ja super goed artikel, ik heb hem ook gedeeld :)Bedankt!
    • Smakelijck E-nummer vrij! donderdag 14 mrt 2013 om 19:53
      Ik zag het inderdaad ;-)

      Groetjes Williene
  • Anonymous
    Anonymous donderdag 14 mrt 2013 om 13:20
    oke dank je! dus die gaan we ook maar proberen te vermijden! Arla gebruikt het veel.
    groet
    Elsa
  • Anonymous
    Anonymous donderdag 14 mrt 2013 om 13:13
    wij letten zeker op de laatste paar maanden. Is moeilijk, maar niet onmogelijk.

    Mag ik vragen waar hoort BIETSUIKER thuis in je rijtje van suikers? Het staat vaak op verpakkingen van Arla kwark yoghurt, maar kom het ook wel eens elders tegen.
    • Smakelijck E-nummer vrij! donderdag 14 mrt 2013 om 13:17
      Bedankt voor je reactie!

      Bietsuiker is gewone witte suiker. Ik ben dit nog nooit tegengekomen. Vind ik ook echt een vorm van misleiding. Het klinkt gezonder, maar witte suiker komt uit suikerbieten en wordt daarom ook wel bietsuiker genoemd. Ik had het echter nog nooit op een verpakking gelezen.

      Succes ermee!

      Groetjes, Williene
In verband met SPAM dient u hieronder de beveiligingscode over te nemen:

190
190