37923945_2170302229848595_1041328393011855360_o
Zaterdag 11 aug 2018

Speciale Workshop: Fermenteren!

Speciaal voor alle Smakelijck lezers een unieke kans! Een hele leuke workshop, gegeven door Christian Weij de auteur van het kookboek "Verrot lekker", over fermenteren. 

De workshop wordt gehouden op zaterdagmiddag 20 oktober in Etten-Leur! Lijkt het je leuk om mee te doen? Geef je dan snel op: https://www.selnature.com/events/workshop-fermenteren


Tijdens deze basis workshop fermenteren door Christian Weij, leer je wat fermenteren inhoudt en zal je absoluut aangestoken worden om het thuis uit te proberen. Hij laat je zien hoe je er in je eigen keuken mee aan de gang kunt gaan en laat je heel veel proeven. En uiteraard gaan de handen ook uit de mouwen. Tijdens deze workshop starten we 5 fermentatieproducten die je thuis verder kunt laten fermenteren. We gaan groente fermenteren, kokosyoghurt en azijn maken en een gezonde soda met honing en echte bubbels starten.

Christian overspoelt je tijdens de workshop met informatie en recept ideeën en verteld ronduit over de geschiedenis en wat gezondheid met fermenteren te maken heeft.

Je gaat naar huis met:
* Een pot zuurkool of kimchi
* Een pot pickle’s
* Kokosyoghurt
* Gefermenteerde sodastarter
* Fruitazijn

De kosten voor deze uitgebreide workshop fermenteren zijn € 75,- inclusief allerlei proefhapjes, drankjes en de door jezelf gemaakte producten om mee naar huis te nemen. Tijdens de workshop is zijn boek ‘Verrot lekker’ te koop voor € 20,- ipv de gangbare prijs van € 22,50. 

Datum: zaterdag 20 oktober 2018 van 13.00 tot 16.30 uur 
De locatie is in Etten-Leur, bij Zaal Nieuwe Tijd aan de Leerlooierstraat 10F

Opgeven kan hier: https://www.selnature.com/events/workshop-fermenteren

Deze basis workshop met dé fermenteerspecialist van Nederland en België is een initiatief van Selnature en Verrot Lekker

Zelf zal ik deze workshop ook meedoen, en ik rijd vanuit Putten naar Etten-Leur. Ik heb in mijn auto nog 4 plaatsen over, mochten er mensen zijn uit deze omgeving die graag mee willen rijden, laat het me dan gerust weten!

Fijne dag!

Liefs, Williene

Labels:
Vorige week schreef ik al over mijn ontdekking wat betreft de sperziebonen in het recept...
lees verder
Deze ovenpasta heb ik al een aantal keer gemaakt en valt hier erg in de smaak (behalve bij zoon,...
lees verder
Het idee dat vet eten je bloedvaten laat dichtslibben heeft de fabrikanten van vetarme voeding...
lees verder
Afgelopen week werd onderstaand artikel gepubliceerd en deze wil ik jullie niet onthouden....
lees verder
In de officiele variant van het nagemaakte pakje gaan hamblokjes. Aangezien wij geen varkensvlees...
lees verder
Fase 1 van ontgiften is de voorbereidingsfase. In deze fase eet je gewoon 'normaal'....
lees verder

0 opmerkingen

Er zijn nog geen reacties op deze blog geplaatst.

In verband met SPAM dient u hieronder de beveiligingscode over te nemen:

190
190