37923945_2170302229848595_1041328393011855360_o
Zaterdag 11 aug 2018

Speciale Workshop: Fermenteren!

Speciaal voor alle Smakelijck lezers een unieke kans! Een hele leuke workshop, gegeven door Christian Weij de auteur van het kookboek "Verrot lekker", over fermenteren. 

De workshop wordt gehouden op zaterdagmiddag 20 oktober in Etten-Leur! Lijkt het je leuk om mee te doen? Geef je dan snel op: https://www.selnature.com/events/workshop-fermenteren

Tijdens deze basis workshop fermenteren door Christian Weij, leer je wat fermenteren inhoudt en zal je absoluut aangestoken worden om het thuis uit te proberen. Hij laat je zien hoe je er in je eigen keuken mee aan de gang kunt gaan en laat je heel veel proeven. En uiteraard gaan de handen ook uit de mouwen. Tijdens deze workshop starten we 5 fermentatieproducten die je thuis verder kunt laten fermenteren. We gaan groente fermenteren, kokosyoghurt en azijn maken en een gezonde soda met honing en echte bubbels starten.

Christian overspoelt je tijdens de workshop met informatie en recept ideeën en verteld ronduit over de geschiedenis en wat gezondheid met fermenteren te maken heeft.

Je gaat naar huis met:
* Een pot zuurkool of kimchi
* Een pot pickle’s
* Kokosyoghurt
* Gefermenteerde sodastarter
* Fruitazijn

De kosten voor deze uitgebreide workshop fermenteren zijn € 75,- inclusief allerlei proefhapjes, drankjes en de door jezelf gemaakte producten om mee naar huis te nemen. Tijdens de workshop is zijn boek ‘Verrot lekker’ te koop voor € 20,- ipv de gangbare prijs van € 22,50. 

Datum: zaterdag 20 oktober 2018 van 13.00 tot 16.30 uur 
De locatie is in Etten-Leur, bij Zaal Nieuwe Tijd aan de Leerlooierstraat 10F

Opgeven kan hier: https://www.selnature.com/events/workshop-fermenteren

Deze basis workshop met dé fermenteerspecialist van Nederland en België is een initiatief van Selnature en Verrot Lekker

Zelf zal ik deze workshop ook meedoen, en ik rijd vanuit Putten naar Etten-Leur. Ik heb in mijn auto nog 4 plaatsen over, mochten er mensen zijn uit deze omgeving die graag mee willen rijden, laat het me dan gerust weten!

Fijne dag!

Liefs, Williene

Labels:
Een recept van een wereldgerecht, zonder pakjes en zakjes. Vandaag de quesadilla's. Een...
lees verder
Ook pita-broodjes zijn niet moeilijk om zelf te maken. Ze zijn ook veel lekkerder en luchtiger...
lees verder
Deze Tjap Tjoy maak ik vegetarisch. Bij de chinees zitten hier vaak grote repen vlees in, maar ik...
lees verder
Een tijdje geleden kreeg ik dadels opgestuurd van Yogi & Yousef dadels. De meeste mensen...
lees verder
In deze tijd van het jaar zie je overal de amandelletters verschijnen. Erg lekker, maar je...
lees verder
De bloembollen die veel te vroeg hun kopje laten zien geven mij toch al het gevoel dat het...
lees verder

0 opmerkingen

Er zijn nog geen reacties op deze blog geplaatst.

In verband met SPAM dient u hieronder de beveiligingscode over te nemen:

190
190