IMG_3043
Woensdag 23 aug 2017

Salade met zalm!

De vakantie is helaas weer voorbij gevlogen. Deze week zijn in onze regio de scholen weer begonnen wat betekent dat we gewoon weer aan het werk moeten. En dat is toch best even wennen ;-) Gelukkig is het weer nog prachtig, dus dat maakt de overgang wat gemakkelijker. 

In de vakantie maakte ik onderstaande salade. Heel gemakkelijk (en dus ideaal met dit weer) en erg smaakvol. Perfect om te delen dus. Wie weet valt hij bij jullie ook zo in de smaak. Laat het gerust weten, altijd leuk om te lezen, of te verbeteren.

Afgelopen week zijn er helaas spam-mails verzonden vanuit de naam Smakelijck. Mijn oude site (blogspot) is gehackt, waardoor degene die mij al wat langer volgen deze mails ontvangen. Er wordt aan gewerkt, maar helaas is het oplossen ervan nog niet zo gemakkelijk. Je kunt onder aan deze spammail jezelf wel afmelden, zodat je deze spam-mails in de toekomst als het goed is niet meer krijgt. Excuus voor het ongemak! 

Salade met zalm

Ingredienten voor 2 personen:

60 gram veldsla of gemengde sla, 100 gram gerookte zalm, of gerookt zalmhaasje, 100 gram cherrytomaatjes, 1 avocado, pijnboompitjes, honing-mosterddressing

Bereiding:

Schik de sla op 2 borden. Snijd de gerookte zalm in dunne plakjes en verdeel over de sla. Snijd de tomaatjes in partjes en de avocado in reepjes. Schik deze over de salades. Bestrooi met de pijnboompitjes en serveer de salade met de honing-mosterddressing. Het recept voor honing-mosterddressing vind je hier

Eet Smakelijck!

Liefs, Williene

PS: Je kunt je nog steeds opgeven voor de bakwedstrijd Heel Putten Bakt! Doe mee op zaterdag 23 september en win een gave KitchenAid! Lees er hier alles over. 

Zoals ik in m'n budget blog al schreef, op verzorgingsproducten valt heel wat te besparen. Zowel...
lees verder
Er werd mij eens gevraagd naar mijn recept voor bbq-saus. Nu heb ik zelf een redelijk bewerkelijk...
lees verder
Heel simpel, maar oh, zo lekker! Deze lekkere smoothie met kokos en ananas, je hebt er maar...
lees verder
Witlof is een heerlijke groente, vooral in de wintermaanden als je wel eens iets anders...
lees verder
Helaas is mijn laptop nog steeds in de maak, dus bloggen valt niet mee, veel moet nu in de...
lees verder
Mijn nieuwe kookboek is bíjna klaar, vandaag heb ik de laatste recepten hiervoor ingezonden en...
lees verder

0 opmerkingen

Er zijn nog geen reacties op deze blog geplaatst.

In verband met SPAM dient u hieronder de beveiligingscode over te nemen:

190
190