Vrijdag 18 nov 2011

Rijsttafel #7: Groenten uit de wok!


Op mijn rijsttafel plaats ik altijd een schaal gewokte groenten.Dit kunnen groenten naar smaak zijn, ik vind dit een lekkere combi:

1 prei, 1 paksoi, bakje tauge, cashewnoten, olie.

Snijd de prei in ringen, de paksoi in stukken. Wok eerst de prei in wat olie en als deze glazig ziet voeg dan de paksoi toe. Na 2 minuten de tauge erbij en nog een paar minuten wokken op hoog vuur. Doe het mengsel in een schaal en strooi er cashewnoten over en eventueel wat alfalfa over. 

Liefs, Williene

Een heel gemakkelijk (lunch) recept of gewoon lekker als tussendoortje. Snel gemaakt, en...
lees verder
Heerlijk deze boterkoek gevuld met spijs! Het spijs is op smaak gebracht met wat citroenrasp...
lees verder
Groente zijn goed voor je. Volgens de nieuwe richtlijnen van het Voedingscentrum moeten we...
lees verder
Het zal jullie ongetwijfeld niet ontgaan zijn dat ik na de zomervakantie iets minder trouw blog...
lees verder
De ontbijtkoek heeft veel teweeg gebracht op deze blog ;-) Bij de één lukte hij goed, bij de...
lees verder
Het brood dat wij eten bak ik zelf. Elke week bak ik 4 broden, 2 voor mijn ouders, en 2 voor...
lees verder

0 opmerkingen

Er zijn nog geen reacties op deze blog geplaatst.

In verband met SPAM dient u hieronder de beveiligingscode over te nemen:

190
190