Vrijdag 18 nov 2011

Rijsttafel #7: Groenten uit de wok!


Op mijn rijsttafel plaats ik altijd een schaal gewokte groenten.Dit kunnen groenten naar smaak zijn, ik vind dit een lekkere combi:

1 prei, 1 paksoi, bakje tauge, cashewnoten, olie.

Snijd de prei in ringen, de paksoi in stukken. Wok eerst de prei in wat olie en als deze glazig ziet voeg dan de paksoi toe. Na 2 minuten de tauge erbij en nog een paar minuten wokken op hoog vuur. Doe het mengsel in een schaal en strooi er cashewnoten over en eventueel wat alfalfa over. 

Liefs, Williene

Een gezond en stevig ontbijt is een goed begin van de dag. Je kent natuurlijk vast wel de...
lees verder
Net voor de zomer kreeg ik een prachtig pakket toegestuurd van SnoepGoed. Het betrof de box...
lees verder
Zout Zout is een enorme smaakmaker in gerechten. Zonder zout zit er vaak maar weinig...
lees verder
Deze winterse knolselderij-champignonsoep staat al ruim een jaar op deze site, maar wordt nog...
lees verder
Het zit overal in. In je brood, je kant en klare soep tot in babyvoeding. Waar heb ik het over?...
lees verder
Vertelde ik je laatst al over de 'Familypack' gerechten in de serie Wereldgerechten van Knorr,...
lees verder

0 opmerkingen

Er zijn nog geen reacties op deze blog geplaatst.

In verband met SPAM dient u hieronder de beveiligingscode over te nemen:

190
190