Vrijdag 18 nov 2011

Rijsttafel #7: Groenten uit de wok!


Op mijn rijsttafel plaats ik altijd een schaal gewokte groenten.Dit kunnen groenten naar smaak zijn, ik vind dit een lekkere combi:

1 prei, 1 paksoi, bakje tauge, cashewnoten, olie.

Snijd de prei in ringen, de paksoi in stukken. Wok eerst de prei in wat olie en als deze glazig ziet voeg dan de paksoi toe. Na 2 minuten de tauge erbij en nog een paar minuten wokken op hoog vuur. Doe het mengsel in een schaal en strooi er cashewnoten over en eventueel wat alfalfa over. 

Liefs, Williene

Met wraps kun je alle kanten op. Maar het is ten eerste erg moeilijk om wraps te vinden die...
lees verder
Een lekker lunchrecept of bij het avondeten voor de eerste fase van het ontgiftings...
lees verder
Logisch dat ieder mens fruit lust. Mensen weten niet hoe ze fruit moeten eten. Ik bedoel niet...
lees verder
Vandaag een gevulde kip. Vroeger deed ik dit erg vaak, tegenwoordig eigenlijk nooit meer....
lees verder
Groenten zijn een zeer belangrijke bron van vitaminen, vezels en voedingsstoffen. We eten er...
lees verder
In deze tijd van het jaar wordt het steeds lastiger om iets te bedenken wat op tafel komt te...
lees verder

0 opmerkingen

Er zijn nog geen reacties op deze blog geplaatst.

In verband met SPAM dient u hieronder de beveiligingscode over te nemen:

190
190