IMG_3262
Maandag 02 okt 2017

Remouladesaus!

Een heerlijke, frisse saus bij gebakken, maar ook bij koude, gerookte vis is een remouladesaus. Deze saus kun je eten bij een stukje zalm, witte vis, vissticks maar ook bij gebakken kibbeling erg lekker. De saus is snel gemaakt en goed een paar dagen te bewaren in de koeling.

Remouladesaus!

Ingredienten:

4 eetlepels mayonaise (bijvoorbeeld Ton's Majoneis), 4 eetlepels creme fraiche, 1 theelepel mosterd (bijv. Ton's mosterd), 1 eetlepels kappertjes, 2 augurken (zelfgemaakt of suikervrij uit de natuurwinkel), 1-2 eetlepels verse peterselie, 1 eetlepel augurkennat

Bereiding: 

Snijd de augurken, peterselie en kappertjes fijn. Meng met de rest van de ingredienten tot een lekkere saus. Serveer de saus zowel bij warme als bij koude vis. 

Eet Smakelijck!

Liefs, Williene

Deze winterse knolselderij-champignonsoep staat al ruim een jaar op deze site, maar wordt nog...
lees verder
Smakelijck Winter ligt inmiddels al een aantal weken bij de drukker. Hoog tijd om de...
lees verder
Veel recepten voor de website maak ik maar 1x. Ik maak graag nieuwe gerechten en recepten klaar...
lees verder
In speculaaskruiden zit vaak een mengsel van kaneel, nootmuskaat, kruidnagel,...
lees verder
Volgend weekend is het Paasweekend en speciaal daarvoor maakte ik deze heerlijke advocaatslof. Je...
lees verder
Tobleronemousse. Je kent vast wel de chocolade van Toblerone. Van die heerlijke reep kun je ook...
lees verder

0 opmerkingen

Er zijn nog geen reacties op deze blog geplaatst.

In verband met SPAM dient u hieronder de beveiligingscode over te nemen:

190
190