IMG_3262
Maandag 02 okt 2017

Remouladesaus!

Een heerlijke, frisse saus bij gebakken, maar ook bij koude, gerookte vis is een remouladesaus. Deze saus kun je eten bij een stukje zalm, witte vis, vissticks maar ook bij gebakken kibbeling erg lekker. De saus is snel gemaakt en goed een paar dagen te bewaren in de koeling.


Een heerlijke, frisse saus bij gebakken, maar ook bij koude, gerookte vis is een remouladesaus. Deze saus kun je eten bij een stukje zalm, witte vis, vissticks maar ook bij gebakken kibbeling erg lekker. De saus is snel gemaakt en goed een paar dagen te bewaren in de koeling.

Remouladesaus!

Ingredienten:

4 eetlepels mayonaise (bijvoorbeeld Ton's Majoneis), 4 eetlepels creme fraiche, 1 theelepel mosterd (bijv. Ton's mosterd), 1 eetlepels kappertjes, 2 augurken (zelfgemaakt of suikervrij uit de natuurwinkel), 1-2 eetlepels verse peterselie, 1 eetlepel augurkennat

Bereiding: 

Snijd de augurken, peterselie en kappertjes fijn. Meng met de rest van de ingredienten tot een lekkere saus. Serveer de saus zowel bij warme als bij koude vis. 

Eet Smakelijck!

Liefs, Williene

Brandnetels, je kent ze wel. Stekelige prikplanten die over het algemeen alleen maar lastig...
lees verder
Nu het weer echt herfst wordt, is een kom warme chocolademelk op z'n tijd erg lekker. Nu is dit...
lees verder
Al langer was ik van plan om ossenstaartsoep te gaan maken. Maar steeds was er niet van...
lees verder
In deze koude wintermaanden vind ik ovenschotels ideaal. Je kunt het vroeg klaarzetten en de...
lees verder
Smakelijck Winter ligt inmiddels al een aantal weken bij de drukker. Hoog tijd om de...
lees verder
Wij eten ongeveer 3 keer per week vlees en 1 keer vis. De rest wordt dus vegetarisch gegeten. En...
lees verder

0 opmerkingen

Er zijn nog geen reacties op deze blog geplaatst.

In verband met SPAM dient u hieronder de beveiligingscode over te nemen:

190
190