IMG_3262
Maandag 02 okt 2017

Remouladesaus!

Een heerlijke, frisse saus bij gebakken, maar ook bij koude, gerookte vis is een remouladesaus. Deze saus kun je eten bij een stukje zalm, witte vis, vissticks maar ook bij gebakken kibbeling erg lekker. De saus is snel gemaakt en goed een paar dagen te bewaren in de koeling.

Remouladesaus!

Ingredienten:

4 eetlepels mayonaise (bijvoorbeeld Ton's Majoneis), 4 eetlepels creme fraiche, 1 theelepel mosterd (bijv. Ton's mosterd), 1 eetlepels kappertjes, 2 augurken (zelfgemaakt of suikervrij uit de natuurwinkel), 1-2 eetlepels verse peterselie, 1 eetlepel augurkennat

Bereiding: 

Snijd de augurken, peterselie en kappertjes fijn. Meng met de rest van de ingredienten tot een lekkere saus. Serveer de saus zowel bij warme als bij koude vis. 

Eet Smakelijck!

Liefs, Williene

Dit makkelijke recept noem ik altijd 'gezonde' shoarma ;-) We eten het vaak op zaterdag als...
lees verder
Zoete aardappels zijn echte superfoods. Ze bevatten veel betacaroteen, kalium, vezels en...
lees verder
  Groenten en fruit van het seizoen... December! Groenten: Boerenkool,...
lees verder
Op onze fruit en groenten worden veel pesticiden gespoten. Al deze pesticiden krijg je in je...
lees verder
Het ligt al een tijd bij mij op de boekenplank: Hormoonbalans voor vrouwen van Ralph Moorman in...
lees verder
Heerlijk zo’n gevulde wrap met groenten en een frisse dip! Alleen wat zijn de wraps toch...
lees verder

0 opmerkingen

Er zijn nog geen reacties op deze blog geplaatst.

In verband met SPAM dient u hieronder de beveiligingscode over te nemen:

190
190