IMG_3262
Maandag 02 okt 2017

Remouladesaus!

Een heerlijke, frisse saus bij gebakken, maar ook bij koude, gerookte vis is een remouladesaus. Deze saus kun je eten bij een stukje zalm, witte vis, vissticks maar ook bij gebakken kibbeling erg lekker. De saus is snel gemaakt en goed een paar dagen te bewaren in de koeling.

Remouladesaus!

Ingredienten:

4 eetlepels mayonaise (bijvoorbeeld Ton's Majoneis), 4 eetlepels creme fraiche, 1 theelepel mosterd (bijv. Ton's mosterd), 1 eetlepels kappertjes, 2 augurken (zelfgemaakt of suikervrij uit de natuurwinkel), 1-2 eetlepels verse peterselie, 1 eetlepel augurkennat

Bereiding: 

Snijd de augurken, peterselie en kappertjes fijn. Meng met de rest van de ingredienten tot een lekkere saus. Serveer de saus zowel bij warme als bij koude vis. 

Eet Smakelijck!

Liefs, Williene

Heb je nog niets lekkers gebakken voor 't weekend? Dan kan ik je deze aanbevelen ;-) Normaal koop...
lees verder
  Vanmiddag werden de kookboeken Smakelijck Zoet! bij mij afgeleverd! De rest van de...
lees verder
  Nu de zomer toch echt begonnen is, en de vakantie voor de deur staat, is het...
lees verder
Op zoek naar een lekker ontbijt, een lunchgerecht of een tussendoortje? Met deze pannenkoekjes...
lees verder
Oke, aangezien jullie staan te springen om nieuwe recepten wil ik eerst beginnen met het plaatsen...
lees verder
Het is bijna Moederdag! En, omdat steeds meer moeders gezond willen koken voor hun gezin, een...
lees verder

0 opmerkingen

Er zijn nog geen reacties op deze blog geplaatst.

In verband met SPAM dient u hieronder de beveiligingscode over te nemen:

190
190