IMG_3262
Maandag 02 okt 2017

Remouladesaus!

Een heerlijke, frisse saus bij gebakken, maar ook bij koude, gerookte vis is een remouladesaus. Deze saus kun je eten bij een stukje zalm, witte vis, vissticks maar ook bij gebakken kibbeling erg lekker. De saus is snel gemaakt en goed een paar dagen te bewaren in de koeling.

Remouladesaus!

Ingredienten:

4 eetlepels mayonaise (bijvoorbeeld Ton's Majoneis), 4 eetlepels creme fraiche, 1 theelepel mosterd (bijv. Ton's mosterd), 1 eetlepels kappertjes, 2 augurken (zelfgemaakt of suikervrij uit de natuurwinkel), 1-2 eetlepels verse peterselie, 1 eetlepel augurkennat

Bereiding: 

Snijd de augurken, peterselie en kappertjes fijn. Meng met de rest van de ingredienten tot een lekkere saus. Serveer de saus zowel bij warme als bij koude vis. 

Eet Smakelijck!

Liefs, Williene

Het is eigenlijk te gemakkelijjk om een recept te noemen, maar soms is het gewoon héél...
lees verder
Superfoods: zin of onzin? Superfoods, de laatste jaren kun je er bijna niet omheen. Ik...
lees verder
Pure chocolade is erg goed voor je gezondheid. In pure chocola zitten flavonoiden (antioxidant)....
lees verder
Smakelijck Winter is de deur uit en al bij velen op de mat gevallen, tijd om weer over te gaan...
lees verder
Gisterenavond zijn de laatste aanmeldingen voor de actie binnengekomen. De hele week kreeg ik...
lees verder
Bij verschillende taartrecepten of recepten voor hartige taart of quiche staat er regelmatig...
lees verder

0 opmerkingen

Er zijn nog geen reacties op deze blog geplaatst.

In verband met SPAM dient u hieronder de beveiligingscode over te nemen:

190
190