IMG_3262
Maandag 02 okt 2017

Remouladesaus!

Een heerlijke, frisse saus bij gebakken, maar ook bij koude, gerookte vis is een remouladesaus. Deze saus kun je eten bij een stukje zalm, witte vis, vissticks maar ook bij gebakken kibbeling erg lekker. De saus is snel gemaakt en goed een paar dagen te bewaren in de koeling.


Een heerlijke, frisse saus bij gebakken, maar ook bij koude, gerookte vis is een remouladesaus. Deze saus kun je eten bij een stukje zalm, witte vis, vissticks maar ook bij gebakken kibbeling erg lekker. De saus is snel gemaakt en goed een paar dagen te bewaren in de koeling.

Remouladesaus!

Ingredienten:

4 eetlepels mayonaise (bijvoorbeeld Ton's Majoneis), 4 eetlepels creme fraiche, 1 theelepel mosterd (bijv. Ton's mosterd), 1 eetlepels kappertjes, 2 augurken (zelfgemaakt of suikervrij uit de natuurwinkel), 1-2 eetlepels verse peterselie, 1 eetlepel augurkennat

Bereiding: 

Snijd de augurken, peterselie en kappertjes fijn. Meng met de rest van de ingredienten tot een lekkere saus. Serveer de saus zowel bij warme als bij koude vis. 

Eet Smakelijck!

Liefs, Williene

Pompoensoep, wij zijn er dol op, maar het is lastig om 'm lekker op smaak te krijgen. Wees dus...
lees verder
Omdat het bijna oudjaarsavond is heb ik ook veel vragen gekregen over het bakken van...
lees verder
  Let op: Dit is een recept met geraffineerde suikers. Toen ik dit recept plaatste op...
lees verder
Naar koekjes en tussendoortjes is veel vraag, merk ik wel. Gewoon een maaltijd klaarmaken...
lees verder
Gisteren, heel vroeg in de ochtend, was daar eindelijk Smakelijck Zomer! Een nieuw...
lees verder
Mijn nieuwe kookboek is bíjna klaar, vandaag heb ik de laatste recepten hiervoor ingezonden en...
lees verder

0 opmerkingen

Er zijn nog geen reacties op deze blog geplaatst.

In verband met SPAM dient u hieronder de beveiligingscode over te nemen:

190
190