P1010453
Maandag 01 jun 2015

Overnight Oats met Peer!

Niet iedereen heeft ’s ochtends de tijd (en zin :-) ) om een uitgebreid en voedzaam ontbijt klaar te maken. Daarom is je ontbijt de avond van tevoren klaarmaken een uitkomst! Je kunt er zelf heel goed mee variëren door elk seizoen ander fruit als topping te gebruiken. Bijvoorbeeld rood fruit in de zomer, appel of peer in de winter, maar ook gedroogd fruit is heerlijk op je overnight ontbijt! Meer Overnight variaties? Kijk dan even hier en hier

 

Overnight oats: Een heerlijk havermout ontbijt

Ingrediënten:

150 gram (volle) kwark, 2 eetlepels fijne havermout, 1 banaan, 1 eetlepel kokosrasp, 1 eetlepel honing, 1 peer, ½ theelepel ceylon kaneel, eventueel een paar lepels zelfgemaakte granola

Bereiding:

Prak de banaan. Meng deze met de havermout, de kokosrasp, honing en lepel de kwark erdoor heen. Zet dit mengsel, afgedekt, een nacht weg in de koelkast. De volgende ochtend is de havermout geweekt in de kwark en is dit een heerlijk, gemakkelijk ontbijt. Snijd de peer in blokjes en meng met de kaneel. Doe dit bovenop de kwark met eventueel een paar lepels granola.

Eet Smakelijck! 

Liefs, Williene

Dit recept is een echte klassieker. Ik maakte 'm jaren geleden regelmatig, maar nu eigenlijk...
lees verder
De bloembollen die veel te vroeg hun kopje laten zien geven mij toch al het gevoel dat het...
lees verder
Aanstaande zaterdag is het zover: Heel Putten Bakt!  Wil jij alles weten over de nieuwste...
lees verder
In deze tijd van het jaar wordt het steeds lastiger om iets te bedenken wat op tafel komt te...
lees verder
Oké, afgelopen week was gemakkelijk. Maar nu gaat het echte werk beginnen! Fase 2 gaat...
lees verder
En zijn ze naar je zin? Verdubbel het recept een paar keer zodat je in één keer een...
lees verder

0 opmerkingen

Er zijn nog geen reacties op deze blog geplaatst.

In verband met SPAM dient u hieronder de beveiligingscode over te nemen:

190
190