P1010453
Maandag 01 jun 2015

Overnight Oats met Peer!

Niet iedereen heeft ’s ochtends de tijd (en zin :-) ) om een uitgebreid en voedzaam ontbijt klaar te maken. Daarom is je ontbijt de avond van tevoren klaarmaken een uitkomst! Je kunt er zelf heel goed mee variëren door elk seizoen ander fruit als topping te gebruiken. 


Niet iedereen heeft ’s ochtends de tijd (en zin :-) ) om een uitgebreid en voedzaam ontbijt klaar te maken. Daarom is je ontbijt de avond van tevoren klaarmaken een uitkomst! Je kunt er zelf heel goed mee variëren door elk seizoen ander fruit als topping te gebruiken. Bijvoorbeeld rood fruit in de zomer, appel of peer in de winter, maar ook gedroogd fruit is heerlijk op je overnight ontbijt! Meer Overnight variaties? Kijk dan even hier en hier

 

Overnight oats: Een heerlijk havermout ontbijt

Ingrediënten:

150 gram (volle) kwark, 2 eetlepels fijne havermout, 1 banaan, 1 eetlepel kokosrasp, 1 eetlepel honing, 1 peer, ½ theelepel ceylon kaneel, eventueel een paar lepels zelfgemaakte granola

Bereiding:

Prak de banaan. Meng deze met de havermout, de kokosrasp, honing en lepel de kwark erdoor heen. Zet dit mengsel, afgedekt, een nacht weg in de koelkast. De volgende ochtend is de havermout geweekt in de kwark en is dit een heerlijk, gemakkelijk ontbijt. Snijd de peer in blokjes en meng met de kaneel. Doe dit bovenop de kwark met eventueel een paar lepels granola.

Eet Smakelijck! 

Liefs, Williene

Tomaten zijn van zichzelf vaak wat zurig. Daarom wordt aan tomatensauzen en soepen regelmatig...
lees verder
    ? Bij mijn ouders in de tuin staan zoveel bonen, dat we zo ongeveer 1...
lees verder
Een stol kan bijna niet ontbreken rond de Kerstdagen. Daarom een recept voor een heerlijk zachte,...
lees verder
In de officiele variant van het nagemaakte pakje gaan hamblokjes. Aangezien wij geen varkensvlees...
lees verder
Een lekkere eenvoudige smoothie die je op elk moment van de dag kunt drinken. De heerlijke...
lees verder
Een bloglezer vroeg naar mijn recept voor gewone, ouderwetse appeltaart. En nu het...
lees verder

0 opmerkingen

Er zijn nog geen reacties op deze blog geplaatst.

In verband met SPAM dient u hieronder de beveiligingscode over te nemen:

190
190