P1010453
Maandag 01 jun 2015

Overnight Oats met Peer!

Niet iedereen heeft ’s ochtends de tijd (en zin :-) ) om een uitgebreid en voedzaam ontbijt klaar te maken. Daarom is je ontbijt de avond van tevoren klaarmaken een uitkomst! Je kunt er zelf heel goed mee variëren door elk seizoen ander fruit als topping te gebruiken. 


Niet iedereen heeft ’s ochtends de tijd (en zin :-) ) om een uitgebreid en voedzaam ontbijt klaar te maken. Daarom is je ontbijt de avond van tevoren klaarmaken een uitkomst! Je kunt er zelf heel goed mee variëren door elk seizoen ander fruit als topping te gebruiken. Bijvoorbeeld rood fruit in de zomer, appel of peer in de winter, maar ook gedroogd fruit is heerlijk op je overnight ontbijt! Meer Overnight variaties? Kijk dan even hier en hier

 

Overnight oats: Een heerlijk havermout ontbijt

Ingrediënten:

150 gram (volle) kwark, 2 eetlepels fijne havermout, 1 banaan, 1 eetlepel kokosrasp, 1 eetlepel honing, 1 peer, ½ theelepel ceylon kaneel, eventueel een paar lepels zelfgemaakte granola

Bereiding:

Prak de banaan. Meng deze met de havermout, de kokosrasp, honing en lepel de kwark erdoor heen. Zet dit mengsel, afgedekt, een nacht weg in de koelkast. De volgende ochtend is de havermout geweekt in de kwark en is dit een heerlijk, gemakkelijk ontbijt. Snijd de peer in blokjes en meng met de kaneel. Doe dit bovenop de kwark met eventueel een paar lepels granola.

Eet Smakelijck! 

Liefs, Williene

  Groenten en fruit van het seizoen... December! Groenten: Boerenkool,...
lees verder
Een gerecht waar veel vraag naar was: Turkse Durum. Vandaag vind je het recept hier. Mijn...
lees verder
Het is weer bijna weekend, dus tijd voor een weekend recept :-) Zoals velen wel weten, eet ik al...
lees verder
Vijgen zijn nu volop in het seizoen. Heerlijke, zoete smaak, en wat veel mensen niet weten kun je...
lees verder
Lasagne is een ideale ovenschotel. Je kunt het goed van tevoren klaarmaken, je kunt 'm in...
lees verder
Met quinoa kun je hele lekkere vega-burgers maken. Dit recept had ik al een tijdje, en daarom nog...
lees verder

0 opmerkingen

Er zijn nog geen reacties op deze blog geplaatst.

In verband met SPAM dient u hieronder de beveiligingscode over te nemen:

190
190