P1010569
Vrijdag 27 feb 2015

Notenrotsjes!

Zoek je iets lekkers voor bij de koffie of thee? Een lekkere, maar vooral makkelijk te maken chocoladelekkernij? Dan is dit een goed recept voor jou! Het is snel gemaakt, het is gemakkelijk én het is verantwoord! Tegenwoordig heb je van verschillende merken chocolade zonder geraffineerde suikers. Zo heb je van Vivani naast de 92% nu ook de 50% met kokosbloesemsuiker. RAW heeft ook pure chocolade zonder geraffineerde suikers net zoals LoveChock. Genoeg keuze dus voor een lekker stukje chocolade!


Notenrotjes!

Ingrediënten:

100 gram pure chocolade, 70 gram gemengde noten (bijvoorbeeld amandelen, walnoten, hazelnoten, pecannoten).

Bereiding:

Smelt de chocolade au bain marie. Hak de noten grof. Meng de noten met de chocolade. Schep het chocolade-notenmengsel nu in kleine hoopjes op een vel bakpapier en laat afkoelen in de koelkast.

Geniet ervan!

Liefs, Williene

Heerlijke speculaasbrokken op een winterse avond! Je kunt ze heel gemakkelijk zelf maken met dit...
lees verder
Aroma's kun je vinden op heel veel ingrediëntenlijstjes. Omdat we geen idee hebben wat we onder...
lees verder
Een heerlijke luchtige slagroomtaart met friszure Lemon Curd en zoete blauwe bessen, met deze...
lees verder
Mmm! Ze zijn er weer. Asperges. Echt mijn lievelingsgroente. Helaas duurt het maar een maand of 2...
lees verder
Het is weer augustus: Wespenmaand. Daarom leek het me zinvol om deze oude blog weer even omhoog...
lees verder
Tomaten zijn van zichzelf vaak wat zurig. Daarom wordt aan tomatensauzen en soepen regelmatig...
lees verder

5 opmerkingen
  • elsa
    elsa vrijdag 27 feb 2015 om 11:58
    wij maken deze al jaren op vakantie als we geen oven hebben! het is onze vakantie koekje geworden! haha
    • Smakelijck zaterdag 28 feb 2015 om 09:03
      Wat een leuk idee! Gaan wij ook doen op vakantie ;-)
      • elsa
        elsa zaterdag 28 feb 2015 om 14:07
        kan zelfs op de camping hoor!
  • Tamara
    Tamara vrijdag 27 feb 2015 om 13:30
    Hallo, Hoe is de verhouding als je rauwe cacaopoeder gebruikt?
    • Smakelijck zaterdag 28 feb 2015 om 09:05
      Daar heb ik geen idee van. Ik denk dat ze dan ook heel plakkerig blijven.
In verband met SPAM dient u hieronder de beveiligingscode over te nemen:

190
190