Maandag 31 dec 2012

Mozzarellasticks!



Nog 1 hapje en dan is het bloggen klaar voor dit jaar! Volgend jaar hoop ik weer verder te gaan met gezonde, lekkere (familie)gerechten, lekkere salades voor de lunch en veel lekkere en voedzame tussendoortjes!

Mozzarellasticks!

Ingredienten:
12 Mozzarella in sticks gesneden, 2 eieren, handje bloem, 100 gram panko (toko) of broodkruim/paneermeel, 1 tl italiaanse kruiden, zout en peper.

Zet 3 borden klaar. Een bord met bloem, een bord me de eieren (geklutst) en een bord met de broodkruim/paneermeel/panko. Mix de laaste met de italiaanse kruiden en wat zout en peper.

Haal de mozzarellasticks eerst door de bloem. Vervolgens door het ei, rol ze door de panko en herhaal door ze weer door het ei te halen en opnieuw door de panko voor een lekkere knapperige korst.

Leg de sticks op een schoon bord en zet ze weg in de vriezer voor minimaal een uur.

Frituur de sticks in kokosolie tot ze mooi goudbruin zijn.

Eet smakelijck!

Na het uitgeven van mijn kookboek krijg ik verschillende vragen over het verschil tussen baksoda...
lees verder
Op dit moment staat er weer een heerlijke cake in de oven. Het huis ruikt er altijd zo heerlijk...
lees verder
Lasagne is een ideale ovenschotel. Je kunt het goed van tevoren klaarmaken, je kunt 'm in...
lees verder
Ook dol op gedroogd fruit, maar niet op de toegevoegde suikers die vaak aan gedroogd fruit...
lees verder
Omdat het bijna oudjaarsavond is heb ik ook veel vragen gekregen over het bakken van...
lees verder
Je kent het waarschijnlijk wel. Sambucol. Een supergoed, antiviraal drankje wat erg goed is voor...
lees verder

4 opmerkingen
  • Marie Louise
    Marie Louise dinsdag 01 jan 2013 om 19:32
    Oeiiii, klinkt superlekker dit!
    Ga ik dit jaar vast en zeker eens maken.

    Groet,Marga
    • Smakelijck E-nummer vrij! dinsdag 01 jan 2013 om 20:12
      Succes Marga!
  • Janet woort
    Janet woort maandag 31 dec 2012 om 17:02
    OOk in het nieuwe jaar smaken deze hapjes vast lekker. Een goede jaarwisseling gewenst, en ik hoop dat je in 2013 weer heerlijke recepten plaatst op je blog.groetjes Janet
    • Smakelijck E-nummer vrij! dinsdag 01 jan 2013 om 20:12
      Zeker weten!

      Dankjewel! Hopelijk komt dat wel goed ;-)

      Groetjes, Williene
In verband met SPAM dient u hieronder de beveiligingscode over te nemen:

190
190