Donderdag 20 dec 2018

Kerstmenu uit Puur Hollands!

Vorige maand kwam mijn allernieuwste kookboek 'Puur Hollands' uit. Een boek met recepten met ingredienten van Hollandse bodem. Nu het bijna Kerst is leek het me leuk om een Kerstmenu samen te stellen met recepten uit dit boek. Voor een duurzame en echt Hollandse Kerst met een twist :-) 


Vorige maand kwam mijn allernieuwste kookboek 'Puur Hollands' uit. Een boek met recepten met ingredienten van Hollandse bodem. Nu het bijna Kerst is leek het me leuk om een Kerstmenu samen te stellen met recepten uit dit boek. Voor een duurzame en echt Hollandse Kerst met een twist :-) 

 

Voorgerecht: Wortel met Pastinaaksoep van bladzijde 89 uit Puur Hollands

Hoofdgerecht: Witlofrolletjes met paddestoelen en geitenkaas van bladzijde 151 uit Puur Hollands:

Bijgerecht: Biet met venkel uit de oven met een lekkere salade met geitenkaas van bladzijde 165 uit Puur Hollands:

Tussengerecht of bij de borrel een kaasplankje met zelfgemaakte pruimenchutney van bladzijde 236, appelstroop bladzijde 237 en de vijgen-notenrol van bladzijde 60. Het complete kaasplankje vind je op bladzijde 187: 

Dessert: Roomyoghurt met stoofpeertjes en hazelnoten van bladzijde 221:

Taartje voor bij de koffie bijvoorbeeld deze geweldige tompouces met aardbeien (uit de diepvries :-)) van bladzijde 203: 

Ik wens je alvast hele fijne dagen toe! 

Liefs, Williene

Op zoek naar kerstrecepten op de website? Check dan deze pagina: Kerstrecepten

Deze cheesecakejes zijn glutenvrij en vrij van geraffineerde suikers. En ze zijn...
lees verder
  In het tijdschrift 'De tuin op tafel' (Leuk tijdschrift als je houdt van...
lees verder
Let op: Dit is een recept met geraffineerde suikers. Toen ik dit recept plaatste op...
lees verder
Om aspergesoep te maken heb je aspergebouillon (kookvocht) nodig. Deze maak je als volgt:...
lees verder
Wat te doen met een pompoen... De herfst en winter zijn dé seizoenen voor winterse groenten...
lees verder
Ook fan van de broodjes met roomkaas van de La Place? Hier het recept om deze zelf te maken!...
lees verder

0 opmerkingen

Er zijn nog geen reacties op deze blog geplaatst.

In verband met SPAM dient u hieronder de beveiligingscode over te nemen:

190
190