Donderdag 20 dec 2018

Kerstmenu uit Puur Hollands!

Vorige maand kwam mijn allernieuwste kookboek 'Puur Hollands' uit. Een boek met recepten met ingredienten van Hollandse bodem. Nu het bijna Kerst is leek het me leuk om een Kerstmenu samen te stellen met recepten uit dit boek. Voor een duurzame en echt Hollandse Kerst met een twist :-) 


Vorige maand kwam mijn allernieuwste kookboek 'Puur Hollands' uit. Een boek met recepten met ingredienten van Hollandse bodem. Nu het bijna Kerst is leek het me leuk om een Kerstmenu samen te stellen met recepten uit dit boek. Voor een duurzame en echt Hollandse Kerst met een twist :-) 

 

Voorgerecht: Wortel met Pastinaaksoep van bladzijde 89 uit Puur Hollands

Hoofdgerecht: Witlofrolletjes met paddestoelen en geitenkaas van bladzijde 151 uit Puur Hollands:

Bijgerecht: Biet met venkel uit de oven met een lekkere salade met geitenkaas van bladzijde 165 uit Puur Hollands:

Tussengerecht of bij de borrel een kaasplankje met zelfgemaakte pruimenchutney van bladzijde 236, appelstroop bladzijde 237 en de vijgen-notenrol van bladzijde 60. Het complete kaasplankje vind je op bladzijde 187: 

Dessert: Roomyoghurt met stoofpeertjes en hazelnoten van bladzijde 221:

Taartje voor bij de koffie bijvoorbeeld deze geweldige tompouces met aardbeien (uit de diepvries :-)) van bladzijde 203: 

Ik wens je alvast hele fijne dagen toe! 

Liefs, Williene

Op zoek naar kerstrecepten op de website? Check dan deze pagina: Kerstrecepten

En weer een nieuwe maand is aangebroken! We gaan nu echt richting de wintergroenten! Nog even...
lees verder
Dit recept maakte ik een paar maanden geleden al, maar vond het toen niet zo'n geschikt gerecht...
lees verder
In dit trimester voelen de meeste zwangere vrouwen zich het fijnst. De misselijkheid is meestal...
lees verder
Vandaag en morgen kun je nog voor het laatst stemmen op Smakelijck! Vind jij dat...
lees verder
Let op: Dit is een oude blog uit 2014 die ik omhoog haal, maar omdat er weer zoveel vraag is naar...
lees verder
Mmm! Ze zijn er weer. Asperges. Echt mijn lievelingsgroente. Helaas duurt het maar een maand of 2...
lees verder

0 opmerkingen

Er zijn nog geen reacties op deze blog geplaatst.

In verband met SPAM dient u hieronder de beveiligingscode over te nemen:

190
190