Donderdag 20 dec 2018

Kerstmenu uit Puur Hollands!

Vorige maand kwam mijn allernieuwste kookboek 'Puur Hollands' uit. Een boek met recepten met ingredienten van Hollandse bodem. Nu het bijna Kerst is leek het me leuk om een Kerstmenu samen te stellen met recepten uit dit boek. Voor een duurzame en echt Hollandse Kerst met een twist :-) 


Vorige maand kwam mijn allernieuwste kookboek 'Puur Hollands' uit. Een boek met recepten met ingredienten van Hollandse bodem. Nu het bijna Kerst is leek het me leuk om een Kerstmenu samen te stellen met recepten uit dit boek. Voor een duurzame en echt Hollandse Kerst met een twist :-) 

 

Voorgerecht: Wortel met Pastinaaksoep van bladzijde 89 uit Puur Hollands

Hoofdgerecht: Witlofrolletjes met paddestoelen en geitenkaas van bladzijde 151 uit Puur Hollands:

Bijgerecht: Biet met venkel uit de oven met een lekkere salade met geitenkaas van bladzijde 165 uit Puur Hollands:

Tussengerecht of bij de borrel een kaasplankje met zelfgemaakte pruimenchutney van bladzijde 236, appelstroop bladzijde 237 en de vijgen-notenrol van bladzijde 60. Het complete kaasplankje vind je op bladzijde 187: 

Dessert: Roomyoghurt met stoofpeertjes en hazelnoten van bladzijde 221:

Taartje voor bij de koffie bijvoorbeeld deze geweldige tompouces met aardbeien (uit de diepvries :-)) van bladzijde 203: 

Ik wens je alvast hele fijne dagen toe! 

Liefs, Williene

Op zoek naar kerstrecepten op de website? Check dan deze pagina: Kerstrecepten

  Wij hebben het geluk om niet zo ver bij een bosbessenkwekerij te wonen. Hier kun je...
lees verder
Van Mexicaans gaan we zo over in Italiaans. We reizen heel wat af in onze recepten...  ...
lees verder
In november heb ik een aantal rijsttafel recepten geplaatst. Dit is ook typisch een gerecht wat...
lees verder
Ik kan de hele zomer doorgaan met bloggen over verschillende soorten ijs. Al eerder heb ik...
lees verder
Wat in Nedeland de tosti is, is in Mexico de quesadilla. Alleen dan niet met brood maar met...
lees verder
Dit chocolade-bananenbrood is erg voedzaam en een heerlijk tussendoortje. De blauwe bessen maken...
lees verder

0 opmerkingen

Er zijn nog geen reacties op deze blog geplaatst.

In verband met SPAM dient u hieronder de beveiligingscode over te nemen:

190
190