26-02-2013

Indiase Raita!


Een heerlijke frisse saus, die absoluut onmisbaar is bij een pittig gerecht als een curry. Deze blust het een beetje af, zodat het nog wel erg pittig is, maar toch heel erg lekker!

Indiase Raita!

Ingrediënten:
5 eetlepels Griekse yoghurt, half bosje munt, fijngehakt, halve komkommer in dunne reepjes, zout en peper.

Laat de komkommerreepjes goed uitlekken. Meng door de Griekse yoghurt samen met de fijngesneden munt en wat zout en peper.
Serveer bij de Indiase curry.

Deel via social media

 
Print recept

22 Reacties

  • Anonymous
    Anonymous donderdag 28 feb 2013 om 23:02
    Vanavond de raita gegeten bij groentebiryana.
    Het was erg lekker!

    Groetjes,
    Manon
    • Smakelijck E-nummer vrij! zaterdag 02 mrt 2013 om 13:03
      Leuk om te horen! Dankjewel voor je reactie!
  • Smakelijck E-nummer vrij! woensdag 27 feb 2013 om 09:54
    Leuk dat je een reactie achterlaat! Raita is een gewone saus op yoghurt basis die het pittige eten een beetje afblust!

    Groetjes, Williene
  • Anonymous
    Anonymous dinsdag 26 feb 2013 om 20:07
    Ik was net op google aan het zoeken wat riata was maar kon het niet vinden. Kom ik bij jou en weet nu wat het is en hoe ik het moet maken. Kom wel vaker "aanwaaien" maar nog niet eerder gereageerd.
    Bedankt!

    Groetjes,
    Manon
  • Ewien
    Ewien woensdag 04 apr 2018 om 22:24
    Vandaag dit recept voorgezet aan mijn man en vriend - ze zaten ervan te smullen :)
    • Smakelijck donderdag 05 apr 2018 om 09:12
      Super! Dat is fijn om te lezen.
Laat een bericht achter!
272