b0eb80f6906b5ca152c6ca3c2546f8ea
Maandag 22 okt 2018

Herfstvakantie!

Deze week hebben we in deze regio heerlijk herfstvakantie! En daar gaan we heerlijk van genieten. Afgelopen week is mijn allernieuwste kookboek naar de drukker gegaan, dus ik kan wel wat rust gebruiken :-) 

Dit wordt de cover van mijn nieuwe boek: Smakelijck - Puur Hollands. Een boek met ruim 100 recepten met ingredienten van Nederlandse bodem. Dus geen exotische fruitsoorten, geen kokos of dadels, maar alles puur van Hollandse bodem. Het is een ontzettend mooi en gevarieerd boek geworden, al zeg ik het zelf. 


Het boek hoopt rond 16 november uit te komen en de voorverkoop start begin november. Als het zover is dan laat ik dat uiteraard weten op de website en op Social Media. En uiteraard laat ik jullie dan ook een voorproefje zien van de binnenkant. Houd de website dus in de gaten!

Verder was afgelopen zaterdag de speciale workshop 'Fermenteren' in samenwerking met Selnature en Smakelijck door Christiaan Weij. Een ontzettend leerzame maar ook gezellige workshop waar ik jullie natuurlijk alles over ga vertellen binnenkort! 

Maar dus eerst: Vakantie :-) 

Zin om in de vakantie iets lekkers te bakken? 

Bijvoorbeeld koekjes of muffins, check dan eens deze recepten: zandkoekjes of appelmuffins.

Of kruidnootjes (ja, dat mag weer!): glutenvrije en suikervrije kruidnootjes.

En kijk eens voor heerlijke en gemakkelijke maaltijden bij de receptenindex. Bijvoorbeeld de 'zonder-pakjes-en-zakjes recepten' zijn erg gemakkelijke en kosten weinig tijd.

Ik wens jullie allemaal een fijne vakantie toe en als je geen vakantie hebt een fijne week!

Liefs, Williene

Dagelijks krijg ik vragen op recepten hoe je een meelsoort vervangt, hoe je een recept zuivelvrij...
lees verder
In de zomer pluk ik altijd grote hoeveelheden blauwe bessen bij de pluktuin. Deze vries ik in,...
lees verder
Een recept van een wereldgerecht, zonder pakjes en zakjes. Vandaag de quesadilla's. Een...
lees verder
Mmm, met dit recept kun je heerlijk varieren. Je kunt er restjes groenten mee opmaken die je over...
lees verder
Mmm, een heerlijk combi uit de oven. Echte herfstgroenten die nu volop verkrijgbaar zijn!...
lees verder
Na de broodbaktips van vorige week vandaag een heerlijk recept voor rozijnenbrood om je tips in...
lees verder

0 opmerkingen

Er zijn nog geen reacties op deze blog geplaatst.

In verband met SPAM dient u hieronder de beveiligingscode over te nemen:

190
190