b0eb80f6906b5ca152c6ca3c2546f8ea
Maandag 22 okt 2018

Herfstvakantie!

Deze week hebben we in deze regio heerlijk herfstvakantie! En daar gaan we heerlijk van genieten. Afgelopen week is mijn allernieuwste kookboek naar de drukker gegaan, dus ik kan wel wat rust gebruiken :-) 

Dit wordt de cover van mijn nieuwe boek: Smakelijck - Puur Hollands. Een boek met ruim 100 recepten met ingredienten van Nederlandse bodem. Dus geen exotische fruitsoorten, geen kokos of dadels, maar alles puur van Hollandse bodem. Het is een ontzettend mooi en gevarieerd boek geworden, al zeg ik het zelf. 


Het boek hoopt rond 16 november uit te komen en de voorverkoop start begin november. Als het zover is dan laat ik dat uiteraard weten op de website en op Social Media. En uiteraard laat ik jullie dan ook een voorproefje zien van de binnenkant. Houd de website dus in de gaten!

Verder was afgelopen zaterdag de speciale workshop 'Fermenteren' in samenwerking met Selnature en Smakelijck door Christiaan Weij. Een ontzettend leerzame maar ook gezellige workshop waar ik jullie natuurlijk alles over ga vertellen binnenkort! 

Maar dus eerst: Vakantie :-) 

Zin om in de vakantie iets lekkers te bakken? 

Bijvoorbeeld koekjes of muffins, check dan eens deze recepten: zandkoekjes of appelmuffins.

Of kruidnootjes (ja, dat mag weer!): glutenvrije en suikervrije kruidnootjes.

En kijk eens voor heerlijke en gemakkelijke maaltijden bij de receptenindex. Bijvoorbeeld de 'zonder-pakjes-en-zakjes recepten' zijn erg gemakkelijke en kosten weinig tijd.

Ik wens jullie allemaal een fijne vakantie toe en als je geen vakantie hebt een fijne week!

Liefs, Williene

Soms heb je van die momenten dat je het een en ander overdenkt. Afgelopen weekend had ik zo'n...
lees verder
Ik zag afgelopen week pofmais in de natuurwinkel liggen. Dat leek me een leuke bezigheid met de...
lees verder
Jam is een populair broodbeleg. Maar het is ook erg lekker in een taartvulling of op een...
lees verder
Witlof is een heerlijke groente, vooral in de wintermaanden als je wel eens iets anders...
lees verder
Een heerlijk bijgerecht bij de Coq au Vin die ik afgelopen maandag op de website plaatste. Maar...
lees verder
Door de drukte rond mijn kookboek schiet het bloggen er een beetje bij in. Helemaal niet...
lees verder

0 opmerkingen

Er zijn nog geen reacties op deze blog geplaatst.

In verband met SPAM dient u hieronder de beveiligingscode over te nemen:

190
190