IMG_4446
Woensdag 08 aug 2018

Healthy Freakshake – Aardbei

Al zijn de temperaturen een stuk koeler dan afgelopen dagen, een lekkere Freakshake gaat er altijd in. Na de vorige Freakshake van Munt met chocolade vandaag een heerlijke versie met aardbei. 


Al zijn de temperaturen een stuk koeler dan afgelopen dagen, een lekkere Freakshake gaat er altijd in. Na de vorige Freakshake van Munt met chocolade vandaag een heerlijke versie met aardbei. 

Fijne dag!

Healthy Freakshake – Aardbei

Ingrediënten voor 2 personen (afhankelijk van de grootte van de glazen):

Voor de shake: 250 gram bevroren aardbeien, 250 milliliter kokosmelk, snuf vanillepoeder, 1 eetlepel imkerhonig of rijststroop

Voor de topping: 125 milliliter slagroom of kokosroom, 30 gram pure chocolade,  vers fruit zoals banaan, aardbei, frambozen of blauwe bessen

Verder nodig: 2 mooie glazen, blender, mixer, rietjes

Bereiding:

Doe de ingrediënten voor de shake in een blender en maal helemaal fijn.

Smelt de chocolade. Dip de randen van twee leuke mokken of glazen in de gesmolten chocolade en zorg dat er leuke druppels chocolade in het glas vallen. Laat de chocolade om de glazen goed hard worden in de koelkast.

Schenk wat van de shake in de glazen en verdeel er wat vers fruit overheen. Schenk vervolgens de rest van de shake voorzichtig in het glas tot net onder de rand.

Klop de room op met een beetje vanillepoeder en/of honing of rijststroop. Doe de room in een spuitzak en spuit een mooie toef room op het glas.

Steek wat vers fruit op een prikker en steek deze in het glas. Halveer een banaan en halveer deze nog een keer over de lengte. Steek de bananen ook in het glas. Versier de shake verder naar keuze met bijvoorbeeld nog meer chocolade, gehakte nootjes of wat je maar leuk vindt.

Geniet ervan!

Liefs, Williene

Ingredienten:  4 kopjes gekookte, zilvervliesrijst, 1 ui, 2 stuks prei, 2 eieren,...
lees verder
  Hallo allemaal,   In wil me graag aan jullie voorstellen. In overleg met...
lees verder
Lasagnesaus maak ik iedere keer weer anders. Je kunt met dit recept eindeloos varieren en het...
lees verder
De bloembollen die veel te vroeg hun kopje laten zien geven mij toch al het gevoel dat het...
lees verder
Tapenades zijn hier erg favoriet op stokbrood. Vooral ons oudste zoontje is er dol op. Zelf...
lees verder
Ingredienten: 1 liter water, 3 groentenbouillonblokjes (Rapunzel zonder gist), 2...
lees verder

0 opmerkingen

Er zijn nog geen reacties op deze blog geplaatst.

In verband met SPAM dient u hieronder de beveiligingscode over te nemen:

190
190